Ogródek Pszczółki cz.1
śliczności pokazujesz, piękne pastelowe kolorki, zachwycający widok
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane forumowiczki i forumowicze. Witajcie serdecznie
wybierzesz.
U Ciebie jest prześlicznie i chętnie bym pobuszowała w Twoim ogrodzie i pooglądała te cudności.
Kolorowego dnia Ci życzę.
robić więcej takich zestawień.
pięknie zajmujesz a one Ci się odwdzięczają całą pełnią.
Grazynko Mam za to pełno innych nasionek z zeszłego roku. Dam Ci listę na PW. Może sobie coś jeszczegagawi pisze:Dobrana z nich para- polka i niebieski dzwonekCudo miód!
Dziękuję Wiesiu, będę czekać na nasionka
wybierzesz.
Moniu mam nadzieje że udało Ci sie jednak wyjść do pracy. Jak nie to będe to miała na sumieniuvertigo pisze:Wiesiu, chyba prze te Twoje róze nie wyjdę z domu do pracy![]()
![]()

Taruś posiedz sobie na tarasie jest miejsce w cieniu bardzo zapraszam. Będziesz miała piękny widok na kwiatki.tara pisze:Wiesiu, ja już z Twojego tarasu wyjść nie mogę masz takie cudności trudno pisać o jednej roślince skoro inne są tez takie cudowne, to powiem tak masz fantastycznie pokazujesz cudowny kwitnący i pachnący raj, pozdrawiam
U Ciebie jest prześlicznie i chętnie bym pobuszowała w Twoim ogrodzie i pooglądała te cudności.
Kolorowego dnia Ci życzę.
Urszulko lubię takie pastele a do zestawu biel z różem bardzo się przekonałam w tym roku i chyba będęUrszula B pisze:śliczności pokazujesz, piękne pastelowe kolorki, zachwycający widok
pozdrawiam
robić więcej takich zestawień.
Widzisz Gabi różom warto dać szansę pomimo wszystkich wad. Ale Twoje roślinki też warte opieki i Ty się nimiGabriela pisze:Wiesiu, po takiej porcji "różanej" dzień z pewnością będzie przemiły...
"Polka" cudna...
Joluś życzę Ci rózanego dnia i zapraszam częściej.JolantaGraj pisze:Przepiękny, różany zawrót głowy . :o
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Wiesiu prześliczne kompozycje - Polka i dzwonki, Maiden Blush i biała naparstnica. Pastelowo zrobiło się na ekranie kompa
. Uwielbiam takie zestawienia
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- abeille
- 1000p
Bogusiu jest mi bardzo przyjemnie że podobają Ci się moje pastelowe kompozycje.Bogusia2 pisze:Wiesiu prześliczne kompozycje - Polka i dzwonki, Maiden Blush i biała naparstnica. Pastelowo zrobiło się na ekranie kompa. Uwielbiam takie zestawienia
.
Aniu ja też nie, jakie szczęścieAniaDS pisze:no, to dobrze, że ja nie muszę iść do pracy....

Grażka no jeśli "prawie" reprezentuje 99,99999% to chyba tak.grazynarosa22 pisze:Eee,tamchyba masz już prawie wszystkie....coś mi się przypomniało-"prawie" robi wielką różnicę...znasz tą Polską reklamę![]()
![]()
![]()
A tak inaczej-czy widziałaś jak posadziłam clematisypowiedz czy nie za gęsto....

Już lecę do Ciebie zobaczyć ...
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesiu, ja im dałam szansę już kilkanaście lat temu...abeille pisze:Widzisz Gabi różom warto dać szansę pomimo wszystkich wad. Ale Twoje roślinki też warte opieki i Ty się nimiGabriela pisze:Wiesiu, po takiej porcji "różanej" dzień z pewnością będzie przemiły...
"Polka" cudna...
.

Mam 19 krzaczków... ale pnących nie mam...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu piękny ten zestaw polki i dzwonka.
Nawet nie przypuszczałam, że tak świetnie do siebie pasują.
Pozwolisz, że odgapię i zastosuję u siebie?

Pozwolisz, że odgapię i zastosuję u siebie?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- abeille
- 1000p
Witaj Gabiś o to masz DUŻO więcej róż niż ja. A czym ja tu się chwalę?Gabriela pisze: Wiesiu, ja im dałam szansę już kilkanaście lat temu...![]()
Mam 19 krzaczków... ale pnących nie mam...

Ewciu to jest właśnie różany sezon to i kompozycje wychodzą ładniejsze.evluk pisze:Wiesiu, bardzo mi się spodobały Twoje kompozycje1 skrzypce, w tej kwiatowej orkiestrze, grają bez wątpienia róże....
Grażynko u mnie dzwonki same się wysiewają tam gdzie chcą i czasami te nieoczekiwane kompozycje sąkogra pisze:Wiesiu piękny ten zestaw polki i dzwonka.
Pozwolisz, że odgapię i zastosuję u siebie?![]()
najpiękniejsze.

Buziątka z dalekiego kątka.
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki
- abeille
- 1000p
Witaj Alu pozwól mu się wysiać a będziesz miała go coraz więcej każdego roku.snowflake pisze:A ja sobie kupiłam taki dzwonek brzoskiniolistny wczorajbo u Ciebie tak pięknie wygląda..
Dzisiaj niewiele mam do pokazania poza clematisem 'Rouge Cardinal' który rozkwitł w międzyczasie

i jaśminowcem pełnym który parfumuje nam cały ogród przecudnym zapachem. Jak to się stało że w Polsce wyrzuca
się go z ogrodów bo nie jest juz na modzie?

Życzę Wam wszystkim pięknej niedzieli.
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki