Ogródek AGNESS cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

AGNESS pisze:Agunia nie wiem :oops: :roll: ale jeśli Ci się podoba to wyślę Ci :D
Agunia, mam 10 host...albo 11 bo nie wiem, czy ta 11-sta to odnoga tej 10-tej czy nowa hosta...
Bardzo mi się podoba!
Ale mam podobną, nie wiem nawet czy nie taką samą :;230

Kochanie, jeszcze trochę do powojnika i derenia, boję się go ruszyć...na razie zdrowo wyglądają obie sadzony i liści coraz więcej :D
Jutro zrobię i pokażę Tobie zdjęcie.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jaśmin.....i będzie cudnie pachniało..... :)
Czy te paprocie między hostami to efekt zamierzony :?: ....fajnie wyglądają :D ...jak ozdoba w bukiecie...
Lawendowy irysek śliczny :)
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Kurde ładna ta hosta .......taki okaz...... :D :D
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moim skromnym zdaniem irysy na zdjęciach najpiękniej prezentują się na właśnie takich zdjęciach-POJEDYNCZO :wink:
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Agnieszko widać że w Twoim ogrodzie jest znacznie cieplej ,gdyż kwitną już dyptany
moje mają pąki.Pogoda fatalna wieje silny wiatr na przemian z opadami deszczu, czekam na
sprzyjające warunki aby zacząc kosić trawniki. .
Pozdrawiam Zenek
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Agnieszko, masz piękne irysy, hosty piękne, krzewuszka również urodziwa, jaśmin... będzie pięknie pachniało jak zakwitnie. U mnie jest posadzony za płotem. Ogónie ogród Twój jest piękny i kolorowy.
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Najbardziej przykuwają wzrok żółte liliowce, rozweselają swoim słonecznym kolorem i urodą deszczowe dni.
Zresztą cały Twój ogród jest kolorowy mimo niepięknej aury :)
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Aga jaką masz odmianę krzewuszki, od dawna ja masz? Czy ja dobrze widzę, czy ona rośnie trochę w cieniu?
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Agnieszko ładniutko kolorowo w Twoim ogrodzie :wink: , iryski śliczne , piękne hosty i krzewuszka .
Czy u Ciebie nadal taka wietrzna brzydka pogoda ?
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Jak zwykle piękne zdjęcia! Masz fajny klimatyczny ogród. Bardzo mi się podoba. Jak widzę przede mną długa droga....
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś, nie ruszaj sadzoneczek jeszcze :D niech sobie rosną i nabierają krzepy :wink: :D Podeślesz bliżej jesieni, absolutnie nie ma pośpiechu :D

Basieńko kocham jaśmin, jak i wszystkie inne zapachowce :D I dlatego posadziłam go przy huśtawce, żeby móc upajać się zapachem :wink: :lol: A co do paproci, cóż.... na początku był to efekt faktycznie zamierzony, wtedy, gdy hosty były jeszcze małe, ale rozrosły się jak szalone, włażą na siebie , rosną w ścisku :roll: i absolutnie nie pozostawiają miejsca dla paproci, które przeniosłam w inne miejsce, ale nie mogę ich dokładnie usunąć, wystarczy, że pozostaje minimalny korzonek i odrastają :roll: :lol:

Reniu dziękuję :D Hosty faktycznie rozrastają się w piorunującym tempie :D :D

Iduś ja też bardzo lubię portrety roślin :D Ale prawdziwym powodem, że pokazuję iryski w zbliżeniu jest to, że wstyd mi pokazać większe ujęcie irysowej rabaty :roll: :lol: :lol: :lol: Teraz po deszczach tak zarosła zielskiem :oops: a ja na razie nie mam czasu wyjść i go wyrwać :oops: :roll: Z powodu obecnego urwania głowy tylko na chwilę mogę wpadać na forum :roll:

Zenku :D mój dyptan jest skromniusi, tylko 3 gałązki, tak jak kiedyś u Ciebie pisałam rośnie w bardzo złym miejscu i koniecznie muszę go przesadzić. I tak zdziwiłam się że postanowił zakwitnąć. Twój to wspaniałe rozrośnięte i dorodne cudo :D U mnie też paskudna pogoda, dziś jakoś trochę się przejaśniło już cały czas nie pada, ale jest zdecydowanie chłodno :?

Marcinie
dziękuję :D Już nie mogę doczekać się tego jaśminowego zapachu :D oby tylko pogoda się poprawiła, żeby można było się nim cieszyć :D

Grażynko dziękuję :D Silne wiatry trochę mi liliowca wyłożyły i niestety nie prezentuje się tak pięknie jak powinien :cry:

Magduś krzewuszkę mam 3-ci rok, rośnie na kwaśnej rabacie z iglakami , azaliami i rh, i świetnie się tu czuję, kwitnie jak szalona, jest obsypana kwiatami, aż nie mogę się powstrzymać, żeby wciąz jej nie robić zdjęć :roll: :lol: A nazwy odmiany niestety, ale tradycyjnie nie znam :oops:

Witaj Elu :D dziękuję :D Pogoda faktycznie nie najlepsza :roll: dzisiaj jakoś troszkę się wypogodziło, przynajmniej cały czas nie pada. Ja niestety nie mogę nawet wykorzystać złej pogody na posiedzenie na forum, wpadam na chwilkę z doskoku odpisać na posty, lub wrzucić trochę zdjęć :roll: Troszkę spraw mi się nawarstwiło :? Ale zawsze każdego dnia choć chwilkę staram się znaleźć na forum :D

Izuś dziękuję :D ale mój ogródek jest taki trochę naturalistyczny :roll: :lol: Żadnych tam perełek, takie sobie zwykłe roślinki, kamień i drewno, ale taki właśnie kocham i w nim się najlepiej czuję :D Chociaż uwielbiam ogrodowe perełki, zachwycam się nimi w innych ogródkach :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Dwie pierwsze hosty :shock: bomba :D cudo :D
powiedz mi jak długo je masz w ogrodzie ??
Takich dużych i zdrowych okazów to dawno nie widziałam :D
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

przyłączam się do słów Renaty :!: hosty rewelacja :!:
Nie dziwię się ,że paprocie nie dały im rady :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu , Basiu dziękuję bardzo, u mnie właśnie wszystkie hosty takie wielkie, na wiosnę konieczne będzie dzielenie wszystkich kęp, ponieważ niesamowicie zagłuszają mi wszystkie roślinki dookoła :roll: Rozrastają się jak szalone, aż trudno nad nimi zapanować :lol: A już na pewno ponad 6-7 lat rosną w moim ogródku, ale często są dzielone i przesadzane :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”