Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Cynthio :) U mnie chwilowo nie pada, ale obawiam się, że zaraz zacznie :cry:
Miłego dnia Ci życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu świetnie wyglądają podgolone świerki :D .U mnie padać nie będzie chyba,ale zimno :roll: ,miłego dnia :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aduś dzisiaj u mnie też nie jest zbyt działkowa pogoda :roll: ...słonko co prawda świeci ale jest zimno i wietrznie....no i czarnych chmur też po bokach nie brakuje...
Kawka i necik ....tak będzie dziś o.k. ;:333

Aniu wpadłaś na kawę w samą porę ;:40
Peonia Jadzi jest naprawdę piękna , znowu będziesz miała następne chciejstwo na liście :lol:

Moniu również miłego dzionka :D

Halinko ...po podgoleniu świerków przybyła mi następna rabata :wink: ...tylko strasznie sucha i wrzosy tam posadzone ledwie przetwały zimę....nie mam pomysłu co tam sadzić :roll:
Miłego dnia :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Cynthio ;:196 ;:196 ;:196 dziękuję za szafirki.
Nie myslałam , że mają takie maleńkie cebulki :D :D :D zaraz lecę do ogrodu je wsadzić , tylko muszę przeczekać deszcz......... :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Renatka ,nie ma za co...niech ładnie rosną :D
Ja myślę ,że one są takie maleńkie bo rosły kilka lat w jednym miejscu i były cały czas zarośnięte chwaściorami....ale w tym roku ładnie mi kwitły i myślę ,że jak je podkarmisz to nabiorą masy :wink: :lol: ...jak będę przekopywać drugą połowę rabaty to postaram sie je wykopać i Ci jeszcze doślę :) ...tylko muszę je znaleźć bo już nie ma liści :lol: :lol: :lol:
x-d-a

Post »

Witaj Cynthio, ja przyszłam do Ciebie na popołudniową kawkę. Może być też gorąca herbatka, bo zimno u mnie i wietrznie.
Dzisiaj trochę popracowałam w ogródku - przede wszystkim zbierałam marmoladę czereśniową spod drzewa. Tony gnijących czereśni spadają na mój śliczny trawniczek :cry:
Udało mi się też nakarmić pomidorki i róże gnojóweczką z pokrzyw - ale zapaszek :roll:
Pozdrowionka.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dalu ,u mnie herbatka i kawa leją się dzisiaj strumieniem :!: ...na rozgrzewkę i na pobudzenie bo mam straszną śpiączkę :roll:
Chyba wieczorem muszę wypić jakieś pifffko na gorąco :wink: ...
Dobrze ,że udało Ci się zebrać marmoladkę bo zielony dywan ciężko odplamić po takiej zaprawie....
Miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

WITAJ BASIU dzisiaj tak zimno ,że nici z ogrodu . Rano byłam na zwiadach i po południu również z bronią w ręce ,ale O.ne już chyba wiedzą ,że ze mną nie przelewki . Widzę ,że Ani bardzo podobała się moja piwonia bardzo się z tego cieszę . Miłego wieczoru Basiu Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Basieńko :D dziś chyba wszędzie taki senny, pochmurny dzień :roll: mi w końcu dziś udało się na troszkę dłużej dobrać do netu, ostatnio mam urwanie głowy i wpadam tylko na chwileczkę, żeby wrzucić jakieś zdjątka, lub odpisać na posty :roll: Mam nadzieję, że niedługo jakoś uda mi się wszystko poukładać :roll:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu peonia jest urocza i nie może się nie podobać :D
Ja do soboty muszę wybrać się na działkę nawet jakby miało być tornado....muszę namalować numer na altance bo w niedzielę chodzi Szanowna Komisja i ocenia porządek na działkach :roll: ...co niektórzy pucują ogródki bardziej niż własne domy :;230 ...ale jest konkurs na najpiękniejszą działkę, więc muszą się wykazać ci ,którym zależy :!: :lol: :lol: :lol:

Aguś u mnie też ostatni brakuje czasu na siedzenie w necie...teraz pogoda niespecjalna to nadrabiam zaległości :D
A dzień był naprawdę okropny....

MIŁEGO WIECZORU KOCHANI :D
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

poszlam na działke i powiem, ze dość przyjemnie ale zielska co nie miara, tyle deszczu ale w ziemi tego tak nie widać, troche popracowałam ale na konkurs tylko z konieczności.
Cyntus dla Ciebie

Obrazek
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

BASIU ,,ale piękne piwonie dostałas od TARY . takiego koloru nie widziałam SUPER. Jestem pod wrażeniem
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taruś dziękuję....cudna :!: :D
Masz rację ,że w ziemi tego deszczu bardzo nie widać...to znaczy jest mokro ale pada spokojnie i z przerwami,wszystko ładnie wsiąka.
Jak przestanie padać też musze się wziąć za chwaściory :roll: ...konkursu to nie wygram ale porządek trzeba jakiś zrobić :wink: :lol:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

no teraz to wyszło czyli nie umiem czytać, cos ze mna nie tak no to masz jeszcze ode mnie różyczkę Różyczko Obrazek

Cyntuś a po co nam konkurs ja proponuję zrobic porządek u mnie a potem każda u siebie ok?
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taruś ogródek mam dla własnej przyjemności i ma się podobać mnie :) ...cała reszta jest mało ważna...
Chętnie bym wpadła do Ciebie pomóc w porządkach ale nie wiem czy dużo byśmy zrobiły :wink: :;230 ...ja tam bym musiała sie najpierw nagadać :lol: ....potem wypad nad morze...ej Taruś :!: ..porządki chyba byłyby kiepskie :;230
Dziękuję za śliczną różyczkę ;:168 :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”