Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Dziękuję wam za odwiedzinki i komplementy, choć niektóre niezasłużone :oops:
Priamie co ty piszesz :shock: :shock: toż tyle pięknych ogrodów gdzie tam mój się do nich umywa.
Ado- domek remontuje się już drugi rok, powolutku etapami bo mój M nie umie sam i zawsze trzeba kogoś do pomocy. teraz walczą z sympatycznym sąsiadem, co z tego jak prace przesunięte z powodu deszczu :evil:
Jadziu- oczywiście że widziałam że u mnie byłaś, dla miłośników ogrodów nie jest ważny wiek tylko wspólna pasja, a może my się nawt znamy i nie wiemy.... hi hi, może warto się kiedyś spotkać? chętnie bym zobaczyła Twój ogródek na żywo a i do mojego serdecznie zapraszam :D

Postaram sie jeszcze dziś wstąpić na ogródeczek chyba będzie problem bo co chwila pada i jeszcze jadę do teściowej do szpitala zawieźć jej kawałek ciasta
Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

IWONKO -ONKO nie ma sprawy możemy się spotkać i przedyskutować to i tamto przy kawce i pysznym cieście z truskawkami . Ja piękłam biszkopt z truskawkami i galaretką . Młodszy wnuk przyszedł po dokładkę . Ja się poczęstowałam chyba się nie gniewasz ,bo łakomczuch ze mnie . Pozdrawiam i pozdrów od nas teściówkę niech wraca do zdrowia
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Iwonko po raz kolejny podziwiam twój bardzo zadbany ogródek, piękne rośliny i kwiaty a teraz szczególnie róże, są wyjątkowe. Ciasto wygląda bardzo apetycznie.
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

udało mi się być na działeczce coś chyba ze dwie godziny pomiędzy deszczami, nosa zatykałam, spryskiwałam mszyce gnojówką z pokrzyw, spryskałam, zaczęło podać, przestało- znów pryskałam i z obłędem w oczach że nie ma czasu no i może lać powyrywałam troche chwaściorów, buuu...... za mało czasu.Cieszę się jednak bardzo bo coraz więcej roślinek ma pączki i niedługo będzie kwitło a kwitło, rosną też powolutku moje siewki jednorocznych- już nie moge się doczekać na ogrom kwiatów :D
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

onka37 pisze:udało mi się być na działeczce coś chyba ze dwie godziny pomiędzy deszczami, nosa zatykałam, spryskiwałam mszyce gnojówką z pokrzyw, spryskałam, zaczęło podać, przestało- znów pryskałam i z obłędem w oczach że nie ma czasu no i może lać powyrywałam troche chwaściorów, buuu...... za mało czasu.Cieszę się jednak bardzo bo coraz więcej roślinek ma pączki i niedługo będzie kwitło a kwitło, rosną też powolutku moje siewki jednorocznych- już nie moge się doczekać na ogrom kwiatów :D
jak sie to usuwa bo coś mi sie pomieszało?
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

Wysłany: Nie 31 Maj 2009 17:21 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

IWONKO -ONKO nie ma sprawy możemy się spotkać i przedyskutować to i tamto przy kawce i pysznym cieście z truskawkami . Ja piękłam biszkopt z truskawkami i galaretką . Młodszy wnuk przyszedł po dokładkę . Ja się poczęstowałam chyba się nie gniewasz ,bo łakomczuch ze mnie . Pozdrawiam i pozdrów od nas teściówkę niech wraca do zdrowia
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Onka jak U Ciebie ładnie!!! Ten kącik z ławeczką i przyszła rabata kwiatową będzie bardzo sympatyczny... Piekne rabaty, zieloniutko i ta Twoja superowa altanka...Nic tylko podziwiać..
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

nie umiałam sie powsztrzymać prawie ten sam widok :D
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękna działeczka ,a twojemu M troszkę współczuję tego lawirowania wśród rabatek .
Kto wycina to ,czego kosiareczka nie złapie :?:
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

Jolu on wycina ale nie narzeka (przynajmniej głośno jak ja słyszę) :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No no no ale widoczki odpisałam Ci u mnie IWONKO a resztę na PW . na razie pięknie świeci słońce więc zasuwam na działkę .Cieszę się ,że bywasz u mnie pa pa
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

onka37 pisze:Dziękuję wam za odwiedzinki i komplementy, choć niektóre niezasłużone :oops:
Priamie co ty piszesz :shock: :shock: toż tyle pięknych ogrodów gdzie tam mój się do nich umywa.

Obrazek
To tylko prawda. Możesz spróbować bo zdjęcia i piękny ogród masz. Jak nie wygrasz to przynajmniej będziesz wiedziała, ze próbowałaś.

A ciasto :shock: zjadłbym takiego domowego.
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko :D

Piękne przeobrażenie ;:138 ;:138 ;:138

Jednak warto trochę popracować żeby mieć potem takie efekty :D :D

CUDNIE!!!
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

Anusiu od początku istnienia mojej działeczki niedościgłym wzorem jest twój cudny ogródek, który mnie inspirował....wiadomo że nie chciałam by wszystko było takie same ale wzorowałam się częściowo na Twoich pomysłach, jeszcze dużo pracy przede mną ale i za mną satysfakcja już jest, pięknie rozrastają mi się roślinkii od Ciebie i innych forumków
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko Kochana ;:168
Jakże mi miło czytać takie słowa ;:197

Dziękuję!!! Dziękuję!!!

Aż się zawstydziłam ... ;:131
ODPOWIEDZ