Aniu świetna wycieczka. Czasami tym naszym M uda się wpaść na fajny pomysł Niestety kilka fotek niechce mi się pokazać i to jak na złość ta z Wami Ale wrócę troszkę później to już pewnie będą. Czasami tak mam
Moniko tak czasami mają super pomysły Ja uwielbiam jeździć na takie wycieczki a w szczególności jak jedziemy daleko No widzisz mnie się otworzyły ale też tak mam jak zaglądam do innych wątków klikam na odśwież i zdjęcia wracają
Już mam wszystkie foteczki Miło Was zobaczyć! Rzeczywiście chudzinki z Was Narobiłaś mi ochoty na taki leśny spacerek. Może później jak pogoda pozwoli to też się wybierzemy do lasu
E no bo popadnę w kompleksy hihihi.....ale choć bym chciała troszkę przytyć nie mam jak
Polecam spacerek na łonie natury.......zapomina się o rzeczywistości i aż lepiej się czuje
Monia Ty masz las tak blisko a nie chodzisz do niego Wiem zawsze tak jest.........jak jest blisko to się nie chce a jak dalej to dość często się tam bywa
No właśnie ,ja też uwielbiam zbierać grzyby ... A zdjęcia ze spaceru fajne ...i całkiem inaczej wyglądasz na zdjęciu w lesie ,a inaczej na avatarku ( na avatarku wygladasz na starszą ) a na zdjęciu z lasu jakbyś miała 16 lat !
Każdy mi mówi że na tyle wyglądam a dodajcie jeszcze 7 i będzie wiadomo ile mam naprawdę Oj grzyby uwielbiam zbierać.......radochę mam jak do domciu przyniosę pełny koszyk Mam jeszcze jeden las na oku i na pewno kiedyś się do niego wybiorę :P
W pięknych okolicach mieszkasz ,a i lasy bogate w grzybki
Mam rodzinę w okolicach Staszowa i trochę widziałam (byłam nawet w Jędrzejowie a to chyba niedaleko od Ciebie)
Świetny tam macie klimat