A jak długo kwitną?basow@ pisze: Aguś , one są piękne!I bezproblemowe w obsłudze
Mały ogródek basowej cz.2
Madziu brać , nawet jakąkolwiek , byle pachniała.....
Przemku, to moje pierwsze (ale nie ostatnie róże) , więc już przebieram nogami , byle szybciej rozkwitły
Dziewczyny , taką piękną , pachnącą różyczkę Giza kupiła na targu u Madzi , że szok!
Ja też kupiłam okrywową , różową .Zaraz chcę rabarę dla róż przygotować , to może zdążę obfocić ją.

Przemku, to moje pierwsze (ale nie ostatnie róże) , więc już przebieram nogami , byle szybciej rozkwitły

Dziewczyny , taką piękną , pachnącą różyczkę Giza kupiła na targu u Madzi , że szok!
Ja też kupiłam okrywową , różową .Zaraz chcę rabarę dla róż przygotować , to może zdążę obfocić ją.

Pozdrawiam,Małgorzata
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja niepocieszona jestem...........
To dobrze, że mnie tam nie było bo nie lubię brać udziału w rękoczynach.

To dobrze, że mnie tam nie było bo nie lubię brać udziału w rękoczynach.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu, dzięki Tobie dowiedziałam się, że mam na działce pięciornika krwistego ;) Ale mój jakoś sztywno się prowadzi, nie pokłada się, zresztą łodygi z kwiatami ma niższe, pewnie dlatego, że rośnie w półcieniu.
Ale u Was wszystkich jest szybsza wegetacja, jak tak porównuję do siebie, to niezły przeskok. U mnie jeszcze dwa trzy rodzaje tulipanów niedobitków trzymają się, a u Ciebie już ostróżka zakwitła ;)
A spotkanie forumowe, tylko pozazdrościć. Mieliśmy zrobić ogólnopolskie kiedyś, może w końcu dojdzie ten pomysł do realizacji? ;)
Ale u Was wszystkich jest szybsza wegetacja, jak tak porównuję do siebie, to niezły przeskok. U mnie jeszcze dwa trzy rodzaje tulipanów niedobitków trzymają się, a u Ciebie już ostróżka zakwitła ;)
A spotkanie forumowe, tylko pozazdrościć. Mieliśmy zrobić ogólnopolskie kiedyś, może w końcu dojdzie ten pomysł do realizacji? ;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Grażynko właśnie wyobraziłam sobie taką bijatykę o jakąś różyczkę...
Alu ,mogę się tylko cieszyć ,że na coś się przydałam...
Byłam właśnie wczoraj u Ciebie ,żeby pooglądać nowe zdjęcia z wiosny a tu cisza!
Właścicielka spaceruje po innych ogrodach i zdjęciami nas nie rozpieszcza.Ale mam nadzieję ,że nadrobiłaś zaległości
, idę sprawdzić!

Alu ,mogę się tylko cieszyć ,że na coś się przydałam...
Byłam właśnie wczoraj u Ciebie ,żeby pooglądać nowe zdjęcia z wiosny a tu cisza!

Pozdrawiam,Małgorzata