MARCINIE ,dziękuje .Nie powiedziała bym ,że mam wszystko przemyślane ,gdzie co posadzić .No może niektóre rabaty tak .Czekałam dość długo na realizację zamówień i starałam się przemyśleć co z czym i gdzie posadzić .Ale już teraz widzę ,że posadziłam za gęsto ,a co dopiero będzie jak wszystko zacznie się rozrastać .Czeka mnie przesadzanie .Mutari pisze:Joku masz piękny ogród. Superowe wielkie paprocie, irysy, kalie (nie widziałem jeszcze takiego koloru), kasaćce mam takie same, one lepiej rosną koło oczek wodnych i preferują dość wilgotne podłoże, wtedy lepiej i szybciej się rozrastają. Hostowisko zapowiada się bardzo obiecująco. Masz wszytko przemyślane, co i jak posadzić. Normalnie cud, miód, rewelka.
JACKU ,dziękuje za nazwę bylicy .Już zanotowałam .Spodobały mi się jej listki ,chociaż podano tylko ,że to bylica pospolita .Jacek P.... pisze:Chiastofil ładny i w dodatku 'Variegata'A bylica też nie taka zwyczajna tylko odmianowa 'Oriental Limelight' (to tak jeśli lubisz nazwy
) I podziwiam Twoją kalijkę. Ja też mam ją pierwszy rok i martwię się, bo nie chce wyjść z ziemi.
RENATKO ,pomyśl ,pomyśl ,bo są śliczne i zimozielone .Coś masz źle w stopce ,bo 2 część też otwiera się jako pierwsza .Nie mogę cię znaleźć .brunetka2 pisze:Jolu ale piękna kolekcja żurawek![]()
![]()
![]()
Bardzo mi się podobają , chociaż nie mam u siebie jeszcze ani jednej .Ale co się odwlecze to nie uciecze.....Na jesień pomyślę o nich........