Moje zielone królestwo - ewab123
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo, wspaniała altanka, te gałęzie dębowe tworzą fajny efekt, i wiklina, mój ulubiony surowiec budowlany 
Roślinki prawie na takim samym etapie jak u mnie. A zakupy pierwszorzędne, zwłaszcza piwonia, pewnie nie możesz się doczekac kiedy nadarzy się pierwsza okazja do podziwiania jej kwiatów ;)

Roślinki prawie na takim samym etapie jak u mnie. A zakupy pierwszorzędne, zwłaszcza piwonia, pewnie nie możesz się doczekac kiedy nadarzy się pierwsza okazja do podziwiania jej kwiatów ;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuniu! U mnie już po maturze - ufff! Teraz zostaje tylko czekać na wyniki.
Altana prezentuje się świetnie! Nawet mój M jest pod wrażeniem. Rewelacyjne zakupy zrobiłaś. Sporo sadzenia miałaś... U Ciebie wciąż kwitną tulipany..., a u mnie już właściwie po nich - aż szkoda. Muszę się do Ciebie uśmiechnąć o jasnotę, mam kwitnącą na żółto - więc możemy zrobić wymianę.
Altana prezentuje się świetnie! Nawet mój M jest pod wrażeniem. Rewelacyjne zakupy zrobiłaś. Sporo sadzenia miałaś... U Ciebie wciąż kwitną tulipany..., a u mnie już właściwie po nich - aż szkoda. Muszę się do Ciebie uśmiechnąć o jasnotę, mam kwitnącą na żółto - więc możemy zrobić wymianę.
Izo, mojemu Kamilowi zostały jeszcze dwa ustne. Jutro i za tydzień. Najgorsze jest to, że trzeba długo czekać na wyniki. Zobaczymy jak to będzie.
Cieszę się, że altanka Wam się podoba. Mam nadzieję,że kiedyś w niej posiedzimy...razem.
Z jasnotą nie ma problemu, wymienimy się. Z nowymi nasadzeniami trochę było roboty. Nie wszystko pokazałam na zdjęciach.
Dzisiaj pookrywałam niektóre roślinki, bo ma być przymrozek. Mam nadzieję, że ominie moją działkę. Szkoda tych roślin, które już tak ładnie zaczęły rosnąć.
Cieszę się, że altanka Wam się podoba. Mam nadzieję,że kiedyś w niej posiedzimy...razem.
Z jasnotą nie ma problemu, wymienimy się. Z nowymi nasadzeniami trochę było roboty. Nie wszystko pokazałam na zdjęciach.
Dzisiaj pookrywałam niektóre roślinki, bo ma być przymrozek. Mam nadzieję, że ominie moją działkę. Szkoda tych roślin, które już tak ładnie zaczęły rosnąć.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Ewo witam I ściskam Cię bardzo mocno
Rozumiem doskonale brak czasu i huk roboty.A u Ciebie jeszcze matury.Trzy dni temu kupiliśmy bussa pomaranczowego z Kandyt więc byliśmy przejazdem.Pięknie u Ciebie wszystko kwitnie .Na szaber zapraszam jak najbardziej ,jak tylko będziesz przejazdem.Altana jest bajeczna .Pozdrawiam i odzywaj się czasami. 

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Po ostatnich deszczach maj zieleni się i rozkwita. Jak posiejesz nasiona teraz, to bardzo szybko wykiełkują, bo ziemia już ciepła i wilgotna. Mnie zostały do wysiania jeszcze ozdobne słoneczniki, a do wysadzenia w warzywniku rozsada papryki.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ewa ! Normalnie jestem pod wrażeniem Twojej działki
Teren masz piękny, duży i wielkie możliwości...Mnóstwo pracy już włożyliście i efekty widać...Skarpa coraz bardziej zarasta roślinkami..Pięknie.....A altana powaliła mnie na kolana
Fantastyczna!!! Ja na swojej działce ROD też mam skarpę i powolutku obsadzam ją roślinkami....
Czy ten czosnek to rośnie u Ciebie jako ozdobny??????
/ u siebie. Jak wczesną wiosną zobaczyłam, że caaaała skarpa zarosła tym czosnkiem to myślałam, że....
Roślinek co prawda było jeszcze niewiele na skarpie i po zimie nie zdążyły się jeszcze dobrze sie obudzić ..tak że nic nie było widać tylko ten czosnek...... Myślałam, że się z nim nie uporam....siedzi głęboko w ziemi, ale co mi pozostało...Stoczyłam z nim walkę
Na obrzeżach skarpy jeszcze jest, ale też go wywalę...
:
Zobacz jak to wyglądało...Tak porośnięta była skarpa.. :evil.. Mam tylko nadzieję, że się nie rozsieje

Czy ten czosnek to rośnie u Ciebie jako ozdobny??????
Żebyś Ty wiedziała ile ja tego mam /miałam

:
Zobacz jak to wyglądało...Tak porośnięta była skarpa.. :evil.. Mam tylko nadzieję, że się nie rozsieje

Dziewczyny, jak zwykle dziękuję za wizytę . Już zapomniałam prawie o maturze syna, a teraz przez półtora tygodnia nie miałam dostępu do kompa, bo miałam dziewczynkę z Niemiec i mieszkała w tym pokoju z komputerem. Dzisiaj ją wsadziłam do autokaru i już mam spokój. W ogródku walczę z trawą. Po tych deszczach rośnie jak najęta. Rośliny posadzone niedawno wyglądają ładnie, więc chyba się przyjęły. Idę teraz do Waszych ogrodów, bo muszę nadrobić zaległości.
Dziewczyny, jak zwykle dziękuję za wizytę . Już zapomniałam prawie o maturze syna, a teraz przez półtora tygodnia nie miałam dostępu do kompa, bo miałam dziewczynkę z Niemiec i mieszkała w tym pokoju z komputerem. Dzisiaj ją wsadziłam do autokaru i już mam spokój. W ogródku walczę z trawą. Po tych deszczach rośnie jak najęta. Rośliny posadzone niedawno wyglądają ładnie, więc chyba się przyjęły. Idę teraz do Waszych ogrodów, bo muszę nadrobić zaległości.