Ogród OLI - na działce budowlanej cz.2
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu jakże Cię rozumiem
U mnie to samo -wszyscy lubią jeść ,ale nikt nie chce pomóc.Na początku sezonu pytają co sieję i sadzę,a potem czy już dojrzało.
A jak pojechałam na urlop i kazałam wyzbierać ogórki to wyzbierali ,ale w folii z 1 krzaka.Jak podlewam i konewki trzeba nosić to nikogo nie widać...

- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Olu !
No nie wiem jak przeżyjemy Twoją Olu nieobecność !?!
Kto mnie będzie rozśmieszał ciętymi ripostami ?
Podziwiam trzmielinę, moje jakoś wolniej rosną, Twój okaz jest chyba dość zaawansowany wiekiem ?
Mam podobną sytuację z wiciokrzewem, ogławiam go a on ciągle przerasta podporę i wypuszcza uwstecznione, zielone pędy.
Pozdrawiam serdecznie.
;:107
No nie wiem jak przeżyjemy Twoją Olu nieobecność !?!
Kto mnie będzie rozśmieszał ciętymi ripostami ?
Podziwiam trzmielinę, moje jakoś wolniej rosną, Twój okaz jest chyba dość zaawansowany wiekiem ?
Mam podobną sytuację z wiciokrzewem, ogławiam go a on ciągle przerasta podporę i wypuszcza uwstecznione, zielone pędy.
Pozdrawiam serdecznie.
;:107
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
nie! ale bajoro to ja tak mialam na działce przez prawie 5 lat drugi rok jak zaczynam wierzyć ze to juz za mną, choc nie do końca.
Jednak tak jest jak pada deszcz zreszta zobaczysz moją dróżke dla wody na asfalt a co? czy ciagle musze chodzic jak bocian!
Olu mam nadzieje, ze to jednorazowy u Ciebie epizod z ta woda i nie wchodzi na działke.
Jednak tak jest jak pada deszcz zreszta zobaczysz moją dróżke dla wody na asfalt a co? czy ciagle musze chodzic jak bocian!
Olu mam nadzieje, ze to jednorazowy u Ciebie epizod z ta woda i nie wchodzi na działke.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z drogi na działkę jeszcze nie wchodzi. Podsypaliśmy żwirem i kamyczkami pod bramę.
Brama otwiera się teraz tylko do środka.
Dziś jeszcze zdążyłam zrobić parę zdjęć. Po 5 dniach nieobecności będzie co porównywać.

czosnek złocisty w doniczkach , Bożenko i Taro chcecie
,
zagon z daliami , pomidorki i ogórki we folii już kwitną.

Ismeny i lilie mają pąki kwiatowe. Po deszczu wyszedł szczawik o bordowych liściach.
Brama otwiera się teraz tylko do środka.
Dziś jeszcze zdążyłam zrobić parę zdjęć. Po 5 dniach nieobecności będzie co porównywać.

czosnek złocisty w doniczkach , Bożenko i Taro chcecie

zagon z daliami , pomidorki i ogórki we folii już kwitną.

Ismeny i lilie mają pąki kwiatowe. Po deszczu wyszedł szczawik o bordowych liściach.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.