dziękuję, cieszę się , że Wam się podobały moje fotki

Mario, jak to dobrze, że tu zaglądnęłaśmaria5 pisze:Piękne twoje hosty a rodzinka państwa Kosów wspaniała , nie wiedziałam o takim preparacie będę musiała się zaopatrzyć , może i moje będą tak ładne![]()
Bardzo mi miło, że podoba Ci się u mnie, wpadaj tu jeśli tylko zechceszjollla500 pisze:Eluś zachwycona spacerowałam po Twoim ogrodzie, jest piękny.........masz mnóstwo kamieni i roślin......bardzo lubię takie połączenie.
Elu ale cudownie pokazałaś pisklaczki i uroczą fryzurkę jednegoteraz to już są futrzaki
Już się usprawiedliwiłam ze swojej nieobecności na forumlarix pisze:Elu - nie pojawiasz się na forum a my spragnieni foto relacji z życia rodziny kosów i z Twojego ogrodu. Mam nadzieje, że u Ciebie ok. i niebawem Cię "zobaczymy".
Aniu, jaką mikroryzę zakupiłaś, bo nie wszędzie w Polsce można kupic tę, którą ja stosujękubanki pisze:Ellu, Twoje hosty śliczne. Poczytałam sobie jeszcze raz o mikoryzie i będę także stosowała pod inne rośliny. Moje świeżo posadzone hosty na razie mają się dobrze, więc na pewno im mikoryza nie zaszkodziła
Kosy rozkoszne i nie mogę się doczekać dalszego ciągu.