Basieńko - ubicie tej roślinki to żadne wyzwanie, mnie zawsze padają od przelania :/
aha, jeszcze krotonika zakupiłam... Wprawdzie miałam już jednego, ale po walce z przędziorkiem wygląda co najmniej... żałośnie ;) Więc ten będzie za niego nadrabiał:
Karinko śliczne nabyteczki. Zwłaszcza peperomka. Ja mam ale bordową. Jęsli chodzi o przędziorka i krotona, to na moim też siedzi/siedział... Za radą forumek spryskałąm go płynem do szyb i jak na razie szkodnika nie widzę
Śliczny masz ten niezwykły szczawik ^^ Sama wypatrzyłam u Babki, taki zwykły, chciałam odszczepkę, ale się rozmyśliłam widząc Twojego ;) Czy znasz może nazwę tego:
Chciała bym przejąc sadzonkę tego cudaczka, ale nie wiem w sadzie, co to takiego... tyle, że bardzo mi sie podoba
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Zgredo pisze:Śliczny masz ten niezwykły szczawik ^^ Sama wypatrzyłam u Babki, taki zwykły, chciałam odszczepkę, ale się rozmyśliłam widząc Twojego ;) Czy znasz może nazwę tego:
Chciała bym przejąc sadzonkę tego cudaczka, ale nie wiem w sadzie, co to takiego... tyle, że bardzo mi sie podoba