Chyba mnie oczy zawodzą...h to hektar?
Dieta bezsolna pomaga wyregulować ciśnienie. Jeżeli z tym h to prawda, rzucaj kobieto palenie i sól.
Wybacz, że przypomniałam
U Ciebie jeszcze tyle tulipanów kwitnie? Niesamowite! Piękne te czosnki. Czy wiesz co to za odmiana na 1 zdjęciu? Muszę zapolować na białe w tym roku...
Dzisiaj z rana buszuję w Twoim ogródku IDO.Chyba nie masz mi za złe ale zaskoczyłaś mnie ilością swoich włości do obrobienia... :o
Dzielna z Ciebie kobietka!Ale jak dajesz radę..to tak trzymaj!A w ogródku Twoim "tyż piknie".Podziwiam za całokształt!!!
Maryna.
Witaj Maryno Dużo przy włościach robi mój m ,bo ja pracuję do 15 Staram się jak mogę ,ale czasami wydaje mi się ,że kręcę się w kółko.
Ogród no cóż chyba wygląda lepiej na zdjęciach ,bo zarasta okrutnie.
Olu nawet bardzo dobre ,bo pogoda się wyklarowała.
Siedzę sobie sama w pracy ,nudy i tak z wami gadam.
Dzisiaj widziałam na trawniku ogromne pieczarki i tak sobie myślę,że w sobotę może na kurki
Moniko wszędzie trąbią ,że grzyby się pokazały A ja uwielbiam je zbierać .
Wszelkie prace nawozowe zaplanowałam na sobotę. Dolomit jeszcze daję ,bardziej eko jest.
Witaj Ido,
dobrze, że chociaż w pracy masz "nudy", bo w domu i na tych Twoich hektarach to Ci chyba nie grozi.
U mnie dzisiaj od rana leje, jest zimno, szaro i ponuro.
Fajnie, że jest forum i chociaż z Wami można pogadać
Dalo ,Olu fajne te forum Jak się ma doła to potraficie rozweselić .Pomysły ogrodowe można podpatrzeć.Roślinkami się wymienić.
Wolę się nie nudzić w pracy ,czas szybciej mija . I na all. nie siedzę i piniędzy więcej zostaje.