Moje kwiatuszki cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Cieszę się że podoba się Wam moja gloksynia.Ona jest jak z aksamitu :P
ja przed wyjściem do pracy musiałam odwiedzić jeszcze forum
czy wiesz że ten duży liść z begoni co mi przysłałaś już puszcza korzonki,tzn.te trójkąciki na które go pocięłam
.Próbowałam zrobić zdjęcie ,ale miałam tylko telefon i nie bardzo mi wyszło.Jak puści listki to zrobię zdjęcie i pokażę Wam.
Miluck
spróbuj ukorzenić syningię z łodyżki od kwiatka.Jedna z dziewczyn opisała ten sposób ,ja spróbowałam i udało się.Puściły już korzonki. :P
Grażynkograzynarosa22 pisze:Widzę że też nie śpisz....
ja przed wyjściem do pracy musiałam odwiedzić jeszcze forum

czy wiesz że ten duży liść z begoni co mi przysłałaś już puszcza korzonki,tzn.te trójkąciki na które go pocięłam

Miluck
spróbuj ukorzenić syningię z łodyżki od kwiatka.Jedna z dziewczyn opisała ten sposób ,ja spróbowałam i udało się.Puściły już korzonki. :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- grazynarosa22
-
Grażynko
tak pocięłam listka.Korzonki wypuściły te dwa trójkąty w jednym pojemniczku i jedna sadzoneczka z pojemnika gdzie są trzy kawałki.Jeszcze nic się nie dzieje z tym kawałkiem co jest jeden w pudełku.On ma ponacinane żyłki i jest wciśnięty w ziemie.

Basiu
ja wyłamałam z syningi łodyżkę jak opadł kwiatek i wsadziłam do wody.(z fioletowej wysłałam jedną łodyżkę z korzonkami Katarzyneczce)Z fiołkami to mi się nie udaje.

tak pocięłam listka.Korzonki wypuściły te dwa trójkąty w jednym pojemniczku i jedna sadzoneczka z pojemnika gdzie są trzy kawałki.Jeszcze nic się nie dzieje z tym kawałkiem co jest jeden w pudełku.On ma ponacinane żyłki i jest wciśnięty w ziemie.

Basiu
ja wyłamałam z syningi łodyżkę jak opadł kwiatek i wsadziłam do wody.(z fioletowej wysłałam jedną łodyżkę z korzonkami Katarzyneczce)Z fiołkami to mi się nie udaje.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- grazynarosa22
-