W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to zawsze troszkę inaczej, jak się ma swój teren dla pieska. Chociaż, mojej zuzce nie wystarcza ruch sam w sobie. Ona musi mieć jakieś zadania
Lubi podczas spacerów wykonywać polecenia.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Wiem, miałam mieszańca owczarka - sukę i psa pudla miniaturę - między nimi była różnica pięciu lat - suka była starsza i uważała na malucha. Problem pojawił się kiedy suka się oszczeniła - 8 tygodniowe szczenie było silniejsze od dorosłego pudla, podgryzało go, chciało się siłować, wiecznie walczyły o miske itd... Na szczęście szybko znalazło nowy dom i sprawa wróciła do normy, suka nadal troszczyła się o pudla i pilnowała go. W sumie to chyba odkąd on się pojawił zawsze traktowała go jak swojego szczeniaka, a własne szczenie odtrąciła i ja musiałam się nim zajmować.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To też zależy od charakteru mniejszego psa. Mój Skandi mimo, że mniejszy poradził sobie z większym szczeniakiem, a mimo, że już słabszy i Ghana go przerastać zaczyna, to teraz też potrafi ją sobie ustawić. Różnie może być.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Psinka super a w sumie dwie ten z avatarka bardzo podobny do beagla
Ja trzy lata temu pożegnałam tą oto psinkę
Chciałabym aby żyła ze mną wiecznie ale niestety
pieski żyją średnio 12latek ale za to jak intensywnie i najważniejsze, że wiem iż nie było jej źle u mnie
Ta, którą mam teraz jest pociechą po stracie tamtej tak płakałam i wypłakałam ją. 
I dom bez psa to jakiś pusty

I dom bez psa to jakiś pusty