Treissi na zielono cz.3
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu bardzo się cieszę, że fiołeczek dobrze się sprawuje.
Madziu przydałby mi się jakiś kurs fotografii
Karolinko do przyjaznego to mu dużo brakuje. Ale kiedyś mam nadzieję uda mi się taki stworzyć. A kwitnie oczywiście difka, a nie dracena.
Gosiu właśnie mialam Ci napisać, że foteczki fiołków wstawiłam
Agnieszko aparat mam taki jak Madzia napisała.
Madziu przydałby mi się jakiś kurs fotografii

Karolinko do przyjaznego to mu dużo brakuje. Ale kiedyś mam nadzieję uda mi się taki stworzyć. A kwitnie oczywiście difka, a nie dracena.
Gosiu właśnie mialam Ci napisać, że foteczki fiołków wstawiłam

Agnieszko aparat mam taki jak Madzia napisała.
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kwitnąca difenbachia cudo .Fiołeczki też rewelacja ... A jeśli chodzi o ogródek ,to nie narzekaj .
Mój jest w takim stadium ,że ręce opadają jak widzę ile mnie jeszcze pracy czeka ...
na razie ciągle ,,uprawiamy'' ziemię pod trawnik ,a rabatki które na razie zrobiłam ,to taki miszmasz z jednorocznych kwiatków ,bo nie byłam pewna ,czy w ogóle cokolwiek urośnie .No i miałam rację ,bo nawet aksamitki nędznie wyglądają i nie chcą rosnąć
Mój jest w takim stadium ,że ręce opadają jak widzę ile mnie jeszcze pracy czeka ...
na razie ciągle ,,uprawiamy'' ziemię pod trawnik ,a rabatki które na razie zrobiłam ,to taki miszmasz z jednorocznych kwiatków ,bo nie byłam pewna ,czy w ogóle cokolwiek urośnie .No i miałam rację ,bo nawet aksamitki nędznie wyglądają i nie chcą rosnąć

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- treissi
Ewo u mnie też kupa roboty. Trawnik to prawie sam mech, nierówno, ziemia też licha. Na jesieni będę chciała na rabatkę jakiś nawóz dać, a od przyszłej wiosny zacznę coś sadzić. Wymyśliłam sobie jakieś niskie iglaczki pod płotem, a przed nimi kwiaty.
Agnieszko no właśnie on zazwyczaj tak robi, że to co chcę pokazać wychodzi nieostre, a to co obok ładnie
Żebym ja wiedziała co to ten focus 
Agnieszko no właśnie on zazwyczaj tak robi, że to co chcę pokazać wychodzi nieostre, a to co obok ładnie

- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przecudnie kwitną fiołeczki
Mi też ostatnio zepsuł się aparat
Twój chociaż fotki robi, mój już nie
Nieważna jaka jakość, piękno kwiatuszków i tak widać 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- treissi
Aguś już znalazłam ten focus - oczywiście przy pomocy Madzi 
Edytko no właśnie... ten niebieski nie jest niebieski
On wpada w taki ciemny fiolet... Mój aparat ma problemy z uchwyceniem tego koloru
Difki chyba rzeczywiście nieźle się mają. Druga też lada dzień powinna całkiem rozwinąc jeden ze swoich dwóch kwiatuszków.
Jeśli chodzi o ogródeczek to jakoś weny twórczej mi brak. na pewno zlikwiduję te okropne kółka, w których teraz są cany. Nie wiem co mi strzeliło to łba, zeby je tak wsadzić

Edytko no właśnie... ten niebieski nie jest niebieski

Difki chyba rzeczywiście nieźle się mają. Druga też lada dzień powinna całkiem rozwinąc jeden ze swoich dwóch kwiatuszków.
Jeśli chodzi o ogródeczek to jakoś weny twórczej mi brak. na pewno zlikwiduję te okropne kółka, w których teraz są cany. Nie wiem co mi strzeliło to łba, zeby je tak wsadzić