Ponoć najlepiej na wiosnę i na jesień
Hibiskusy - galeria
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hibki powinno się przycinać koniec lutego/ początek marca, więc wtedy zaczyna się wymianka
Ja już dostałam 2 hibki od forumowiczek. Natomiast te, które mam wysłać są jeszcze u mnie, bo postanowiłam wysyłać tylko ukorzenione, żeby wysyłka nie szła na marne ( w razie jakby się nie udało ukorzenić). Niedługo będę wysyłała hibcie do ich nowych domków, bo mają już sporo nowych listków 
a ja mam wrażenie , że najlepiej się teraz ukorzeniają
szkoda tylko że niema z czego ciąć szczepek bo na każdej gałązce pączek ,( ta teoria niestety nie dotyczy mojego najstarszego hibiskusa pączków brak
)
treissi nadaj chcesz szczepkę mojego jasnego pełnego bo mam zamiar uciachać mu gałązkę bo mi coś nie rośnie
treissi nadaj chcesz szczepkę mojego jasnego pełnego bo mam zamiar uciachać mu gałązkę bo mi coś nie rośnie
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Agnieszko dobre masz wrażenie. Tylko, że przycinać trzeba w lutym/marcu, bo potem mają pąki i nic z tego.Agunia pisze:a ja mam wrażenie , że najlepiej się teraz ukorzeniająszkoda tylko że niema z czego ciąć szczepek bo na każdej gałązce pączek ,( ta teoria niestety nie dotyczy mojego najstarszego hibiskusa pączków brak
)
A hibcia jasnego oczywiście, że chcę
Wiolu cudne hibcie
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06