Alu fajnie że podobała Ci się moja łubinowa historyjka. Chyba każdy z nas ma pełno takich historyjek ze swoimisnowflake pisze:Ale % 3a historyjkaczasami trzeba długo czekać na kwiaty ale czy nie warto? piękny ma ten łubin kolorek- biło-fioletowy....taki nastrojowy ;)
ogródkowymi podopiecznymi tylko rzadko kto opowiada

Bogusiu Dzwoneczki dalmatyńskie są bardzo wytrzymałe i długowieczne. Co roku wracają coraz piękniejsze i weBogusia2 pisze:Slicznie opowiedziałaś historię swoich łubinów. Gratulacje. Sharifa cudna. Rzadko ja widuję nawet na zdjęciach a jest taka piekna. Zachwyciły mnie dzwonki dalmatyńskie. One są bylinami? Ciekawe czy u nas by przetrwały.
Francji spotkasz je w każdym ogrodzie. Kwitną równie obficie nawet w pełnym cieniu. Niezawodne.
Walentynko widać że kochasz róże. Westerlanda przycięłam w tym roku dość wysoko, na metr i ruszył bardzooliwka pisze:Nie wierzyłam własnym oczom patrząc na Wasterland![]()
U mnie przemarzł, teraz odbija i ma może z pół metra, a u ciebie burza kwiatów.
Chyba zazdrość mnie chwyta![]()
Shafira bardzo ładna, podobna trochę do Heritage.
Ale cudna też jest Penelope i Seven Sisters.
Pewnie zawsze jest tak, że najbardziej się nam podoba to, czego nie mamy
szybko w górę. To są w zasadzie dwa krzaki ale jeden też by tyle dał kwiatów. Masz rację że tego co nie mamy to
pociąga najbardziej, ale ja uwielbiam wszystkie moje róże. Jak mówią mędrcy trawa jest zawsze zieleńsza u sąsiada.