Dociekliwy pisze:Co ten gościu ma taką dużą głowę ? Czyżby też groziło wodogłowie ?
po prostu potencja mu zanika i głowa wydaje się nieproporcjonalnie duża
Erazm nie bądź taki hojrak. Nie zauważyłeś podobieństwa? To dobrze ale czy Twoja cera nie jest trochę szara? A zęby nie żółkną, a palce gdzie trzymasz papierosa?
Nie wierzę że nie masz żadnych oznak że palisz. Czasami można na odległość poznać palacza. Ja tak łatwo nie odpuszczę. Czytaj dalej.
Erazm ..to tak jak ja..jak na razie żadnych problemów..
Eliza ..jak wyglądam ?zobacz do mojej galerii ..jozef fotogalerie.pl zdjęcie w galerii Mazury z tamtego roku..dokładniej z Olsztyna..
jozef pisze:Erazm ..to tak jak ja..jak na razie żadnych problemów..
Eliza ..jak wyglądam ?zobacz do mojej galerii ..jozef fotogalerie.pl zdjęcie w galerii Mazury z tamtego roku..dokładniej z Olsztyna..
To zdjęcie z karpiem to Ty Jozefie? Niezła rybka...
A czy przymusowa przynaleznośc do PZD nie jest ograniczeniem swobody i wolności?
Elmarku. Palenie jest szkodliwe nie tylko dla palącego ale dla tych co są w otoczeniu palących . Ograniczenie palenia w miejscach publicznych ma na celu głównie ochronę przed paleniem biernym. Nie jest to dla mnie ograniczenie wolności. Zakaz bierze się z szacunku i ochrony ludzi niepalących. A teraz Ty mi udowodnij, że przynależność do PZD nie jest ograniczeniem wolności zrzeszania się.
Erazmie nie zamierzałam zboczyć z tematu. A wiesz przecież o co mi chodziło pisząc o wolności 8) .
Oto kolejny odcinek zapowiadanego serialu. Zobaczcie co jest na pierwszym miejscu recepty??? Kto wie co to jest dieta śródziemnomorska?
elmarek pisze:Czy zakaz palenia w miejscu publicznym nie jest ograniczeniem swobody i wolności? ;:106
dokładnie..poza tym po co zakazywać palenia we wszystkich miejscach publicznych..wzorem niegdysiejszej kolei powinny być bary,puby,kawiarnie dla palących i niepalących..zobaczymy gdzie będzie więcej klientów.