Tomek i ogrod
Oj tam! Nie ma co skąpić piwonii! Całe dzieciństwo ciocio-sąsiadka obrywała mi wszystkie najładniejsze swoje piwonie i później byłam królową kwiatów sypanych. ;-D (Inne sąsiadki też odwiedzałam... ;-D).
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tomku super widoczek z balkonu, a powiedz czym obsadziłeś ten Łuk Triumfalny?. Śliczny clematis, jak to odmiana. Rh pięknie kwitną, masz już takie wielkie krzaczory, tylko pozazdrościć,robinia też piękna, kiedyś się wahałam nad zakupem nie wzięłam a teraz żałuję
Bonsai jaki śliczny

Bonsai jaki śliczny

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Heloł, może pytanie nie powinno znaleźć się w tym wątku, a raczej w wątku o storczykach... Ale.. Drogi Tomku, czy wiesz może czym spryskać, posypać, wyeliminować szarawe robaczki, które łażą po moich storczykach? Mama mi je kiedyś przelała i podgniły - korzenie uratowałam, ale pojawiły się takie małe, włochate, szare robaczki z dwoma czułkami na przedzie. ;-) Z góry dzięki. ;-)
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Mirka dziękuję ,a łuk obsadzony: z jednej strony pnie się Jaśmin Stefana a z drugiej Wiciokrzew Japoński
Basia ,nie miałem na storczykach robali to nie mam wielkiej wiedzy na temat ich zwalczania,pytanie co to za robal ,gdzie siedzi w ziemi?czy na roślinie ,jak byś mogła fotkę pokazać z robaczkiem w przybliżeniu
Basia ,nie miałem na storczykach robali to nie mam wielkiej wiedzy na temat ich zwalczania,pytanie co to za robal ,gdzie siedzi w ziemi?czy na roślinie ,jak byś mogła fotkę pokazać z robaczkiem w przybliżeniu