Przemku te porzeczki i agrest nie są posadzone w doniczkach ,wkopałam je do ziemi ale by chwasty mi nie maszerowały pod drzewikiem otoczyłam je obciętą doniczką ma to wysokość około 10-12 cm i podsypałam tam kory,do okoła jest posiana już trawa.Myśle że ułatwiłam sobie życie

Danusiu dziękuje za podpowiedz w sprawie truskawek, pojade do ogrodu i zakupie ten potas tylko podpowiedz mi kiedy mam tym sypnąć.
Dziękuje z góry za roślinki ja się boje prosić.Tylko prosze byś mi powiedziała kiedy je wsadzać i jak duże rosną .Danusiu zerkne do twojego ogrodu i jeżeli coś by mi w oko wpadło a mogła byś się podzielić to napisze jak najbardziej.Prosze zerknij na Pw.
Jadziu dziękuje za ciepłe słowa.Ja nie moge doczekać się kiedy to wszystko zacznie kwitnąć bo bardzo bym chciała zobaczyć co mogłam zrobić inaczej .na razie mam zrobiony szkic na kartce papieru co gdzie posiałam i później porobie fotki i na pewno będą jakieś korekty .Nawet już doczytałam że groszek pachnący nie ośnie rok po roku w jednym miejscu więc na pewno będzie zmieniać miejsce.Maciejka już wykiełkowała wiem jak ona pachnie kiedyś ją na balkonie miałam .
Ide pospacerować po waszych ogrodach.

Życzę miłego dnia i pozdrawiam cieplutko Tamiśka.