Geniu! U mnie jeszcze irysy nie pokazaly się w całej okazałości,To początek,a ciągle pada .Dobrze ,że sie nie zdążyły rozwinąć,bo to bardzo delikatne kwiaty
Masz wspaniały ogród Ewo, "chodzę" tak po Twoim ogrodzie i podziwiam jego piękno
Jest niesamowity, widać ile zostało włożone w niego pracy, jestem pod wrażeniem
Ewa masz niesamowicie piękny ogród, wciąż nie mogę się napatrzeć wspaniałe kępy irysów, rewelacyjnie wyglądają przy murku lilaki cudowne, a ten biało obrzeżony niesamowity
To są zalety dużego ogrodu,że mogę kolekcjonować także bzy .gdy zobaczę coś nowego ,to zaraz nabywam,nie mam wszystkich ich zdjęć Najbezpieczniej je kupować jak kwitną,bo sama zwrociłam uwagę sprzedawcy,że na etykiecie ma pełny ,a bez kwitlł jako pojedynczy.Uslyszalam,że klient wie co kupuje,bo przecież widzi
Witaj Ewo u mnie chyba z 11 już zaczęło kwitnąć .ale nie tak jak u Ciebie te piękne niebieskie mają po 2-3 kwiatki ,wiem że ostatnie pogoda im nie służy silne wiatry przewracają iryski ,ale mam nadzieję że się uspokoi i będziemy mogli cieszyć się ich pięknem .
Pięknie masz w swoim ogrodzie i to nie tylko za sprawą irysków .
Agnes i Geniu ! Fajnie ,że zajrzałyście.Jak ja patrzę na swój ogród, to widzę same niedoskonałosci .Deszcz ,chociaz szybko sie nam nudzi, to dla mnie skarb .Przez te dwa dni wszystko niesamowicie podskoczyło/ziele też/
Ewo masz rację deszcz szybko się nudzi ale rośliny pięknie wyglądają po deszczu .
Chwasty też ,nie wiem jak sobie z nimi sobie poradzić , Ale iryski masz piękne i coraz więcej
kwitnie .
A co do tego że krytycznie podchodzisz do swojego ogrodu . Ja tak też mam najgorzej jak gdzieś pojadę i zobaczę piękny duży ogród to zawsze wracam załamana że mam taki malutki
Genia