Działka Zeni
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu na pewno się uda wyhodowac z nasionek. Różne kolory widziałam ale takiego jeszcze nie spotkałam .Zenia pisze:Bogusiu...to kroplik. Jak się uda zebrać nasionka, to zbiorę. Także mi się spodobał, ale czy z nasionek się uda?.

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
Zeniu - Pięknie jest w twoim ogrodzie, a goździki prześliczne...Ja mam takie goździki ale jeszcze nie kwitną więc ich nie fotografowałam - dzięki 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zeniu ładnie i kolorowo ten kroplik rzeczywiście ładny ja wysiałam ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bardzo mnie ucieszyła twoja wiadomość podam ci adres na pw będe ci bardzo wdzięczna
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Geniu, Tajgo, Agness, Basiu, Zosiu. Jak zawsze cieszę się że mnie odwiedzacie i co najważniejsze że wam się podoba. Mnie także podoba się w waszych ogrodach, teraz wszyscy mają pięknie.
Halinko..niecierpki kupuję co roku. Należą do moich ulubionych. Warto je kupić ze względu na ich urodę i długość kwitnienia.
Olu..też bym chciała aby pod moimi krzaczkami coś się wysiało. A tu nic.
Bogusiu....przy najbliższym pobycie na działce zaraz sprawdzę nasionka kroplika. Już parę kwiatków widziałam przekwitniętych, ale nie zaglądałam czy są nasionka.
Begonie.

Łubin zaczyna kwitnąć.

Maki

Mech ogrodowy.

Halinko..niecierpki kupuję co roku. Należą do moich ulubionych. Warto je kupić ze względu na ich urodę i długość kwitnienia.
Olu..też bym chciała aby pod moimi krzaczkami coś się wysiało. A tu nic.
Bogusiu....przy najbliższym pobycie na działce zaraz sprawdzę nasionka kroplika. Już parę kwiatków widziałam przekwitniętych, ale nie zaglądałam czy są nasionka.
Begonie.

Łubin zaczyna kwitnąć.

Maki

Mech ogrodowy.

-
- 1000p
Zeniu begonie bardzo ładne , tak w ogóle to wszystkie kwiaty masz ładne
Hosta od Ciebie - mam nadzieję , że w przyszłym roku będzie już duża kępa , zdjęcie drugiej zrobię następnym razem.

Hosta od Ciebie - mam nadzieję , że w przyszłym roku będzie już duża kępa , zdjęcie drugiej zrobię następnym razem.

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
Zeniu - ten kosz z pelargoniami wygląda świetnie, a malutki olek powinien zakwitnąć - czy wiesz jaki kolorek? Liliowce i iryski śliczne...mam podobne ale mi się pokładają i muszę przywiązywać , a to już tak ładnie nie wygląda 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
-
- 1000p
Zeniu kompozycja w koszyku bardzo ładna , oleander na pewno zakwitnie bo widzę , że ma pączki kwiatowe :P .
Zeniu co ogladam Twój wątek to podziwam strzyżone iglaki .
Zeniu co ogladam Twój wątek to podziwam strzyżone iglaki .

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki