Skrętniczki dopiero zaczynają swoje kwitnienie, ale mam nadzieję, że niedługo będą miały dużo kwiatuszków. Chyba muszę udać się na jakiś kurs fotografii Albo dać komuś do ustawienia aparat, bo wcześniej nie przekłamywał kolorów
O to jeszcze będą mieć masę kwiatów.......jak rozkwitną w całej okazałości pokarzesz Nam prawda :P
A może to wina ustawień aparatu albo czujnika oświetlenia
Pewnie, że pokażę Aniu nie mam pojęcia czemu nie wyszły te zdjęcia. Próbowałam na różne sposoby i nic Ten jasny wyszedł realnie inne kwiaty też wychodzą, a ten nie chciał
No to fajnie........czekam cierpliwie
Ja to się na aparatach nie znam za bardzo ale M mi powiedział że może jest coś z matrycą, że nie rozpoznaje akurat tego koloru
Moniczko, czasem na przekłamane kolory kwiatków ma wpływ oświetlenie w pomieszczeniu. Spróbuj innym razem, o innej porze dnia i przy różnych oświetleniach. Ja też często mam z tym problem Nie masz może listków skrętniczków lub maleńkich sadzoneczek na zbyciu?
Kasiu zdjęcia robiłam w różnych miejscach i efekt ten sam. Spróbuje jeszcze jutro rano. Chodź ten jasny wyszedł ok to chyba świato nie zawiniło Sadzonek skrętniczków nie mam, ale listki się znajdą, więc dorzucę Ci do paczuszki. Chyba, że chcesz to je ukorzenie przed wysyłką.