Działka korzo_m 2009
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja sama nie wiedziałam,że aż tyle host posiadam, kupowałam, kupowałam, dopiero wklejając zdjęcia uświadomiłam sobie, że mam już ich dużo.
W moim domku od dzisiaj zamieszkały takie piękne dwie małe kicie, mają 1,5 miesiąca, nie są z jednego miotu. Pojechałam po jednego, a okazało się ,że jest jeszcze jedna kicia w innym domku do wydania, nie mogliśmy z mężem się oprzeć i przywieżliśmy dwie. Teraz mamy problem jak je nazwać, oczekuję propozycji, bo my chyba sami nie dojdziemy do prozumienia.

W moim domku od dzisiaj zamieszkały takie piękne dwie małe kicie, mają 1,5 miesiąca, nie są z jednego miotu. Pojechałam po jednego, a okazało się ,że jest jeszcze jedna kicia w innym domku do wydania, nie mogliśmy z mężem się oprzeć i przywieżliśmy dwie. Teraz mamy problem jak je nazwać, oczekuję propozycji, bo my chyba sami nie dojdziemy do prozumienia.

- korzo_m
Właśnie one do tej pory były chowane na mleczku, ale nie martw się mąż pojechał do sklepu i kupił im jedzonko dla juniorków. Miały do wyboru ,albo wodę lub ciepłe mleczko, wybrały mleczko. Teraz smacznie śpią najpierw jedna fuczała, ale jakoś się pogodziły i po godzinie śpią do siebie przytulone.
Aby nie zanudzać pokażę co jeszcze rośnie w moim ogródku
zawilce

żarnowiec

kalina

Aby nie zanudzać pokażę co jeszcze rośnie w moim ogródku
zawilce

żarnowiec

kalina

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A czy to są kotki czy kocurki ?
A może parka ?
No to zaczyna nam się nowy wątek koci.
Mam nadzieję, żę jeszcze nie raz pokażesz kociki.
A roślinki ładne, szczególnie podoba mi się ta kalina.
A może parka ?
No to zaczyna nam się nowy wątek koci.
Mam nadzieję, żę jeszcze nie raz pokażesz kociki.
A roślinki ładne, szczególnie podoba mi się ta kalina.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nauczą się do niej chodzić bardzo szybko.
Pokaż im tylko do czego służy - włóż tam kotka i łapką pogrzeb w piasku, potem posaż kotka w dziurce i pogłaskaj.
Jak tylko zauważysz, że szuka miejsca, gdzie można zrobić siu to zaraz wsadż go do kuwety.
Kiedy tam zrobi swoje to pochwal głaskaniem. Wystarczy dwa lub trzy razy pochwalić a już będzie wiedział gdzie się to robi. Maluchy bardzo szybko się uczą.
Pokaż im tylko do czego służy - włóż tam kotka i łapką pogrzeb w piasku, potem posaż kotka w dziurce i pogłaskaj.
Jak tylko zauważysz, że szuka miejsca, gdzie można zrobić siu to zaraz wsadż go do kuwety.
Kiedy tam zrobi swoje to pochwal głaskaniem. Wystarczy dwa lub trzy razy pochwalić a już będzie wiedział gdzie się to robi. Maluchy bardzo szybko się uczą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- korzo_m
Magda oczywiście ten żarnowiec to Twoja robota, kalina również
, takich przypadków w moim ogródku jest więcej. Szkoda tylko, że różyczki zawiodły.
Ewo kotki mają już osobne miski, grafitowa jest okropnym żarłoczkiem, zje swoje i biegnie do miski popielatej, a fuczy tak okropnie jak się ją przegania, będzie chyba kicią dominującą. Super się razem bawią, myślałam ,że przeprowadzkę zniosą żle, a tak fanie się zaadoptowały. Nawet udało się kilka razy im skorzystać z kuwetki, ale musieliśmy im dać piasku, bo ze żwirkiem miały problem.
Tak jak pisałam wcześniej pod następną jabłonką zrobiłam rabatkę z żurawkami, zaczynają mi kwitnąć. Większość kupiłam w zeszłym roku we wrześniu w markecie po przecenie za symboliczne 2 zł.

Ewo kotki mają już osobne miski, grafitowa jest okropnym żarłoczkiem, zje swoje i biegnie do miski popielatej, a fuczy tak okropnie jak się ją przegania, będzie chyba kicią dominującą. Super się razem bawią, myślałam ,że przeprowadzkę zniosą żle, a tak fanie się zaadoptowały. Nawet udało się kilka razy im skorzystać z kuwetki, ale musieliśmy im dać piasku, bo ze żwirkiem miały problem.
Tak jak pisałam wcześniej pod następną jabłonką zrobiłam rabatkę z żurawkami, zaczynają mi kwitnąć. Większość kupiłam w zeszłym roku we wrześniu w markecie po przecenie za symboliczne 2 zł.

- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ale masz już kolekcję żurawek,ja ma tylko drżączkową i bordową.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7