Nasz kawałek trawnika....cz.2
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
- coccinella
- 1000p
no na reszcie mogę wstawiać mnóstwo zdjeć i trwa to pół minuty...
zwróćcie uwagę, jak pięknie wybarwiły mi sięhosty, które rok temu zaczęły rosnąć w pełnym słońcu i były przeprowadzone pod oczko. Teraz późno wyszły z ziemi, ale za to kolory
:D:D cudne! Szczególnie, jak są mokre 
no i tess - jednak mam lilie, tuż obok tych nieszczęsnych astrów...
specjalnie zdj zrobiłam...
poza tym rozkwitł pierwszy liliowiec, rh się zdecydowały zakwitnąć, czosnki w pełnej okazałości trochę się obsypały podczas burzy... nawet tawułka biała się zbiera do kwitnięcia, tylko patrzeć.... krzewuszki też ruszyły. Z Piwonii na razie jedna, ale pozostałe mają piękne pąki. I pierwszy pączek róży zaczyna pękać

zwróćcie uwagę, jak pięknie wybarwiły mi sięhosty, które rok temu zaczęły rosnąć w pełnym słońcu i były przeprowadzone pod oczko. Teraz późno wyszły z ziemi, ale za to kolory

no i tess - jednak mam lilie, tuż obok tych nieszczęsnych astrów...

poza tym rozkwitł pierwszy liliowiec, rh się zdecydowały zakwitnąć, czosnki w pełnej okazałości trochę się obsypały podczas burzy... nawet tawułka biała się zbiera do kwitnięcia, tylko patrzeć.... krzewuszki też ruszyły. Z Piwonii na razie jedna, ale pozostałe mają piękne pąki. I pierwszy pączek róży zaczyna pękać

- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko dużo u Ciebie roślin kwitnie,piwonia u mnie ma 1 pąka ,ciekawa jestem jak zakwitnie,bo to zeszłoroczny zakup,w tamtym roku wylazł jakiś jeden liść i chciałam ją wyrzucić,ale się wstrzymałam i przesadziłam ,a w tym roku urosła ładnie ,ma 2 pąki,1 duży ,mam nadzieję ,że pokaże swą urodę,bo nawet nie wiem co to za gatunek,ale na zdjęciu w sklepie był kwiat z pojedynczymi płatkami
.Nawet ptaszka udało Ci się uchwycić 

- coccinella
- 1000p
- coccinella
- 1000p
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Co jakiś czas zaglądam na Twój zielony kawałek trawnika i obserwuję zmiany zachodzące w ogrodzie.Teraz rozpoczął się kolorowy czas wiosennych kwiatów i zapachów. Pięknie jest u Ciebie. Widać ,ile serca , pracy i cierpliwości wkładasz w upiększanie rabat, okolic oczek wodnych i innych zakamarków
Pozdrawiam cieplutko ( bo po deszczu właśnie wyjrzało u mnie słoneczko), E.

Pozdrawiam cieplutko ( bo po deszczu właśnie wyjrzało u mnie słoneczko), E.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
- coccinella
- 1000p