Treissi na zielono cz.3
U nas Clin zużywany jest w hektolitrach.Leśny Duch pisze:W końcu znalazłam metodę - opryskiwanie roztworem Clinu do szyb;) co tydzień. Już po 1 oprysku poprawa, po 3 ani śladu. Karate itp. w ogóle nie działały i roślinki padały..
I wcale nie do okien.
Odkrylismy, ze nieźle neutralizuje pozwierzęce zapaszki - zarówno rzygi, jak i siury a nawet i kupne ślady na brzegach kuwet itp.
Nieźle również radzi sobie z kocurzymi zapachami ;) (świeżymi)
Mamy spore stado zwierząt a ten niedrogi środek sprawdza się u nas całkiem całkiem.
Pod warunkiem że cytrynowy - alkohol rozpuszcza zwierzęce tłuszcze, cytrynka odświeza i neutralizuje.
Kwiatowy - do niczego.
Nowość - jakiś pomarańczowy czy grejfrutowy? - też do niczego, mocno cuchnie amoniakiem, za to całkiem nieźle czyści kuchenne brudy i tłuszcze, np. na kuchence.
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to dzisiaj kupuję ziemię , bo mi się akurat skończyła i przesadzam krotona. poza tym pryskanko Clinem (tylko nie wiem jak go rozcieńczyć; 1:1?)
Aniu dobrze, że napisałaś o zastosowaniu Clina na 'koty'
Mam podobne problemy jak Ty - zresztą wiesz
W domu mam akurat bezzapachowy Clin, więc dzisiaj kupię cytrynowy i grejfrutowy do kuchni
AniuK - AniaJ ma całą masę kotów norweskich. Wczoraj pokazywał je w kocim wątku. Zajrzyj, bo warto
Aniu dobrze, że napisałaś o zastosowaniu Clina na 'koty'

AniuK - AniaJ ma całą masę kotów norweskich. Wczoraj pokazywał je w kocim wątku. Zajrzyj, bo warto

Dokładnietreissi pisze:
AniuK - AniaJ ma całą masę kotów norweskich.

Czasem marzę o powrocie do czasów, gdy było ich tylko kilka...ale tylko czasem ;)
Tyle, że o wspólnym urlopie/wyjeździe na dłużej możemy tylko pomarzyć

Koty mam na stronce - obok info o profilu, pw na dole postu jest adres www - zapraszam

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007