Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani doba ma zdecydowanie za mało godzin
Wiolu miło Cię widzieć, cieszę sie że Ci sie podobają. 31.05 giełda kwiatów w Łącku w stadninie k Płocka może sie wybierzesz ??
Ewuniu dzięki, mówisz że sie krzyżuja to super będzie ciekawie.....
witaj Zenku podpatrzyłam u Markusa orliki i stwierdziłam że nie mam u siebie a to ładne i ciekawe kwiatki

Wiolu miło Cię widzieć, cieszę sie że Ci sie podobają. 31.05 giełda kwiatów w Łącku w stadninie k Płocka może sie wybierzesz ??
Ewuniu dzięki, mówisz że sie krzyżuja to super będzie ciekawie.....

witaj Zenku podpatrzyłam u Markusa orliki i stwierdziłam że nie mam u siebie a to ładne i ciekawe kwiatki

- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Oj, chętnie bym się wybrała. Niestety nie mam co zrobić z chłopcami. Jeszcze starszego to bym gdzieś zostawiła, ale młodszego nie bardzo. A gdybym ich wzięła, to więcej bym miała kłopotów niż uciechy. Obaj mają chorobę lokomocyjną. Ostatnio nawet z młodszym nie dojechaliśmy do Legionowa i już trzeba było go przebierać. Czekam z niecierpliwością na nowy samochód. Może klimatyzacja się sprawdzi 

- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
Markusie ok
Monisiu tak masz rację zwłaszcza w weekend jak czasu wolnego potrzeba dużo a on między palcami nie wiadomo kiedy......ucieka
Gosiu orliki kupiłam w sklepie ogrodniczym, pojechałam po różyczki i tak niechcący udomowiłam je
Aga dzięki
mnie też wpadły w oko od razu
Wiolu to przykro mi że nie będziesz mogła, jest w czym wybierać i pewnie bys sobie coś wybrała ale to nic, nie martw się dzieci szybko rosną a giełda jest co roku 8)

Monisiu tak masz rację zwłaszcza w weekend jak czasu wolnego potrzeba dużo a on między palcami nie wiadomo kiedy......ucieka
Gosiu orliki kupiłam w sklepie ogrodniczym, pojechałam po różyczki i tak niechcący udomowiłam je

Aga dzięki

Wiolu to przykro mi że nie będziesz mogła, jest w czym wybierać i pewnie bys sobie coś wybrała ale to nic, nie martw się dzieci szybko rosną a giełda jest co roku 8)