Witaj Gig.... podziwiam piękne zdjęcia i ciesze sie że wypad sie udał! a Ty chyba bezsseność masz o takierj godzinie na forum?.... przykro mi z powodu straty koleżanki , ech coś ten rok pechowy jakiś
Witajcie kochani.
Ale fajowo, bo wczoraj padało, a w nocy były ze trzy burze. działka podlana na zicher. Dziękuje wszystkim za odwiedzinki. Dzisiaj u nas Juwenalia, córa mnie ciągnie ale ja nie idę . Co bedę sie tam bujać?? Wolę do Was popisać
Nabyłam kosz, dzban i fajowy korzeń i znów do Was prośba o podpowiedź co w czym????Pliiissss ;:91
A teraz mój warzywnik-byle jaki ale mój
Pozdrawiam Wszystkich gorąco - za chwilke reszta fotek :P
Czy oprócz Ani (Lamii), ktos ma ochote na te iryski- bo mam za dużo i z chęcią sie podzielę. I nie bójcie sie pisać, bo czytałam u Riv, że o wyłudzanie roslin jakoś coś - ktoś cos.
witaj Giguś, jestem częstym gościem u Ciebie ale nie zawsze piszę.
Warzywnik jest ok.masz wszystko, ja mam tylko jedna grządkę,
Ten dzban naprawde piekny taki oryginalny, ja mam taki kamienny po ogórkach chyba tez wystawie go do ogrodu, czyli tez będę podpatrywać i kopiować.
pozdrawiam Ciebie i Darka, trzymajcie się
Gosiu, ja zawsze jestem na wszystko chętna, zwłaszcza na takie piękne irysy! Jak Ty to tak siejesz te warzywa, że masz tak rzadko ja mam w jednym miejscu gąszcz a potem dziury...