[quote="e-genia"]Witaj Łana
cieszę się że podoba Ci się u mnie .A co do nazwy to nie znam kupiłam bez etykietki ,ale na forum jest dużo takich ogrodów i na pewno ktoś będzie wiedział .
Bardzo Cię przepraszam że Ci nie pomogłam
Geniu piwonia tak pięknie rozkwitła i kolor ma cudowny.Wiesz,nie mam ani jednego irysa b0 nie mam gdzie posadzić,a są naprawdę zachwycające.Czytałam,że Twój M pracuje przy położeniu płytek na tarasie,muszę Ci powiedzięć,że mój M właśnie tydzień temu skończył taką pracę i nawet wyszło mu to jako tako.(nigdy nic podobnego nie robił)Teraz walczy z murkiem przy wjeżdzie do garażu -tu dopiero jest wyzwanie - krzywy,stary,popękany.Geniuś znowu pochodziłam po ślicznym ,kolorowym ogródku-miło jest u Ciebie.Pozdrawiam(trzymam kciuki za najmłodzsą latorośl)
An-ka dzięki w tej chwili akurat robi balustrady a kafelki też jeszcze są na schodach i tarasie kuchennym do położenia .
A mój synek dziś miał ustny z polskiego na 20 punktów dostał 18 .
Genia
Geniu wreszcie mogę trochę pooglądać ogrody, bo pada deszcz. U ciebie jak zwykle jest co podziwiać. Urządziłaś piękną rabatkę z Rh i azaliami a jak dużo już ich posadziłaś!!! a inne kwiaty, jest ich tak dużo, a kolorów, aż w głowie się kręci. Może się powtórzę ale u ciebie jest zawsze pięknie.
Witaj Irenko u mnie rano padał deszcz potem zrobiło się ciepło i świeciło słońce ,a teraz znowu pada
Irenko ja mam aż dwie rabata tylko na tej drugiej jest tylko jeden Rh biały a reszta to azalie .
Dziękuję Ci bardzo za miły komentarz
Geniu widze, że Ty się nierozdrabniasz w małe ilości kwaitów.. tlyko jak już zadzić to z rozmachem... pięknie, kolorowo i tak gęęęęęsto :) ... i tyle odmian wszystkiego eeehhh ciekawe, czy ktoś ubezpiecza swoje ogórdy??/ Ty chyba powinnaś bo masz tam fortunę posadzoną :)
Grzesiek u naszej Gieni to już normalka, jak wklei jakąś fotkę to szczęka opada po samą podłogę.
Gieniu piękne fotki, super irysy u mnie dopiero mają pąki.
A co to za kwiaty przed tymi pięknymi pełnymi piwoniami ???
Cześć chłopaki Grzesiu, Marcin jak zwykle troszkę przesadzacie ale niech Wam będzie jutro zakwitnie zakwitnie mój najładniejszy irysek . Nie znam nazwy tego kwiatka przed piwonia ja to nazywam różowa margaretką