Asiu ja ciągle cierpliwie czekam Jak coś ruszy to dam znać.
Storczyś dzielnie się trzyma, ale co najbardziej mnie zaskoczyło to Hojka, która puściła nowy pęd i ma już dwa młode listeczki.
bardzo się cieszę:) ta hojka to jakiś żywotny egzemplarz, u mnie wypuściła już 4 pary liści! a kawa to nasionka bardzo dobrej jakości, mnie już kiełkują 4;) tylko trzeba płytko posadzić. a że storczyś się trzyma, to się bardzo cieszę:)
mój kot zniknął! Nagle zobaczyłam, że go nie ma! Albo wlazł na dach, albo spadł z balkonu, albo uciekł przez drzwi wejściowe! Wszsytko się wydaje nieprawdopodobne!!:(:(:( Szukałam szukałam i go nie ma:(:(:(
Mój kiedyś też tak uciekł. Przepłakałam całą noc, wtedy była jeszcze malutka. Rano jak otworzyłam drzwi z głośno miaucząc leciała po schodach do domu. Mam nadzieję że twój się gdzieś w szafie jakiejś zadekował i śpi Daj znać jak poszukiwania.
Późnym wieczorem M znalazł go na parkingu po którymś z samochodów - kot od razu do niego wyszedł.. więc musiał jakoś zwiać. Nie mam pojęcia, jak to mu się udało - powinnam być ostrożniejszą - w koncu mamy go bardzo krótko..Teraz leży mi na kolanach.. Całe szczęście, że żyje i jest cały i zdrowy..
a ja Wam coś wieczorem pokazę.. Skrzydlokwiata Gemini! ;)