Natomiast mam pytanie czy wyżej są orliki?? Mam taką jedną roślinkę i tak się zastanawiałem czy to to

Witaj Marcin bardzo się cieszę że mnie odwiedziłeś nie dawno wróciłam do domu ale nie mogłam się oprzeć żeby nie zajrzeć na forum .Mutari pisze:Witaj Gieniu a u Ciebie z nowu tyle pięknych roślin. Orliki, azalie i inne, których nazw nie znam, pięknie kwitną. A to co pisałaś u mnie, żebym nie pisał , że u mnie też jest uż kolorowo, to podłóg Twojego ogrodu to u mnie nic nie ma. Bez porównania. I piszę prawdę i myślę, że inn też tak myślą.
Rośliny twoje to cud miód rewelacja.
Jacku witaj ,tak pisz częściej to może uwierzę że ten mój mały ogródek nie tak całkiem kiepski bez polotu .Każdy może nasadzić dużo kwiatów ,ale sprawić że to wygląda pięknie modnie to już nie każdy i ja do nich należę,kiedy wchodzę do tych naprawdę pięknych ogrodów to jestem taka malutka .Jacek P.... pisze:Jeszcze mgły nie opadły, jeszcze rosy czuję chłód pod stopami, gdy z rana przemykam przez Twój ogród - baśniowy, zjawiskowy, wyjątkowyNapełniam się paletą barw i kształtów, wdycham koktail zapachów i czuję się gotowy, by zacząć nowy dzień
![]()
Tak mnie wzięło lirycznie ale do rzeczy - świetna gama kolorów laków, rh i orlików
Azalia biała z bordową gardzielą szczególnie piękna. I to, co pisali poprzednicy - jesteś mistrzynią perspektywy (i kamuflażu), bo Twój ogród sprawia wrażenie o wiele większego. Pięknie Geniu
Ago nie ma czego żałować dziś już kwitnie następny ,a z resztą dla przyjaciół niczego nie szkoda.pelagia72 pisze: Jacku ! Nie wiedziałam, że jesteś również poetą !
Miła Geniu !
Lubię spacerować po Twoim dojrzałym ogrodzie i rozkoszować się kolorowymi kwiatami !
Cieszę się, że wysoki irysek już zakwitł, a serce Cię nie bolało jak go obcinałaś ?
Ja bym się nie zdobyła na zgilotynowanie pierwszego, na dodatek c. fioletowego.
Pozdrawiam serdecznie. ;:10
To co ja miałbym powiedzieć? Musiałbym swój zwijać codzienniee-genia pisze:[...]i co widzę nikogo u mnie nie było nikt za mną nie tęskniłTo znaczy że mogę zwijać swój ogród .[...]
Zgadzam, się w 100 procentach. Teraz wszyscy korzystają z uroków pogody ale jak tylko zrobi się zimno znowu będę rozmowy i wspomnienia latabishop pisze:To co ja miałbym powiedzieć? Musiałbym swój zwijać codzienniee-genia pisze:[...]i co widzę nikogo u mnie nie było nikt za mną nie tęskniłTo znaczy że mogę zwijać swój ogród .[...]
Gieniu, zimą wizyty wrócą do poziomu sprzed kilku miesięcy