Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Myślę że nie będzie miał ci za złe !!! to przecież nie adres prywatnyAnia Kropelka pisze:http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=182 myślę że Bishop się nie obrazi, a potraktuje to jako komplement i natchnienie dla innych.....

Uważam że to frajda jak forumowicze przekazują między sobą linki bo coś im się podoba a nie zawsze można trafić dokładnie wszędzie i do wszystkich

- Ania Kropelka
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
IWONKO ,ale Ty jesteś wczesna i Sabinka także . Ja tak wcześnie rano nie odpalam kompa ,bo by mnie wciągnął ,a roboty od groma . Jak wstaje robię sobie kawę i idę na ogródek tak do 9 -10 póżniej przychodzę do domu i na zakupy . A nad malutkim warzywniakiem się zastanów Iwonko . Miłego dnia Ci życzę pomimo nieładnej pogody a to ode mnie na poprawę samopoczucia

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Witaj Iwonko!
co tam u ciebie słychać -czekam na nowe fotki

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- iwonaxp
- 1000p
Witam po krótkiej przerwie:)
U mnie pogoda w kratkę - burze, deszcze, upał i słonko i znowu burze
Z samopoczuciem dokładnie to samo
Obiecałam wam świeże fotki , co prawda prace ciągle trwają i wiele jest jeszcze nie zrobione ale nie szybko będzie dlatego kilka fotek pstryknęłam i chciałam się z wami podzielić moimi ślicznościami

To moja wisteria o pełnych kwiatach

Nie wiem dlaczego tu na forum widok zdjęć jest taki kiepski
chyba ze to mój monitor taki kiepski ? bo w domu były naprawdę dobrej jakości - a jak u was ? czy też takie jakby zamglone i nie wyraźne, takie bez ostrości ?
Atak po za tym szybko przeleciałam te fotki o obejrzałam a ogród na nich wydaje się taki
duży a w rzeczywistości to hmmm naprawdę maleństwo
U mnie pogoda w kratkę - burze, deszcze, upał i słonko i znowu burze

Z samopoczuciem dokładnie to samo

Obiecałam wam świeże fotki , co prawda prace ciągle trwają i wiele jest jeszcze nie zrobione ale nie szybko będzie dlatego kilka fotek pstryknęłam i chciałam się z wami podzielić moimi ślicznościami

To moja wisteria o pełnych kwiatach

Nie wiem dlaczego tu na forum widok zdjęć jest taki kiepski

Atak po za tym szybko przeleciałam te fotki o obejrzałam a ogród na nich wydaje się taki
duży a w rzeczywistości to hmmm naprawdę maleństwo

- iwonaxp
- 1000p
I jeszcze mój domowy mały zwierzyniec:)
Dinę już znacie : Piesek rasy Pekinczyk

Filip : żółw czerwonolicy wodno- lądowy ( ma ok 15 cm długości i spaceruje sobie po domu nie ma terrarium i jak potrzebuje jeść i wody przychodzi do kuchni
podczas pogodnych dni spaceruje po ogrodzie

Sara : Papuga Aleksandretta Obrożna - duża papuga całkiem oswojona ( tylko w stosunku do mnie ) niestety nie mówi bo dostałam ją już jako dorosłą i późno było już na naukę , niemniej jednak potrafi naśladować dźwięki typu pukanie kołatką do drzwi ,nauczyła się szczekać od Diny,i np. mieszanie łyżką w garnku itp.Pije herbatę ze szklanki , je zupę z talerza i takie tam
A to ona podczas kąpieli

I na zakończenie kwiatowy akcent

Dinę już znacie : Piesek rasy Pekinczyk

Filip : żółw czerwonolicy wodno- lądowy ( ma ok 15 cm długości i spaceruje sobie po domu nie ma terrarium i jak potrzebuje jeść i wody przychodzi do kuchni

Sara : Papuga Aleksandretta Obrożna - duża papuga całkiem oswojona ( tylko w stosunku do mnie ) niestety nie mówi bo dostałam ją już jako dorosłą i późno było już na naukę , niemniej jednak potrafi naśladować dźwięki typu pukanie kołatką do drzwi ,nauczyła się szczekać od Diny,i np. mieszanie łyżką w garnku itp.Pije herbatę ze szklanki , je zupę z talerza i takie tam

A to ona podczas kąpieli

I na zakończenie kwiatowy akcent

- Ania Kropelka
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
IWONKO ,aleś wypaliła salwę z Grubej Berty . Jestem zszokowana zielenią trawy ,kwiatami ,drzewkami owocowymi ,a tak w ogóle wszystkim . Tak długo trzymałaś nas w napięciu ,a teraz ohy i ahy . Nic więcej nic nie powiem SUUUUUUPER . IWONKO jutro jadę do Mamy i będę dopiero ostatniego maja w domu . Jak przyjadę to na pewno się nie poznam w Twoim piękniejącym ogrodzie . Pa pa . A to dzisiejsza deszczowa odsłona