Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=182 myślę że Bishop się nie obrazi, a potraktuje to jako komplement i natchnienie dla innych..... :oops:
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Fiu fiu fajne to curladełko u Bishopa:) skąd on takie kamienie dorwał ? a może sam dziurkę wiercił ? muszę tam wrócić i dokładnie poczytać bo tylko fotki obejrzałam :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=182 myślę że Bishop się nie obrazi, a potraktuje to jako komplement i natchnienie dla innych..... :oops:
Myślę że nie będzie miał ci za złe !!! to przecież nie adres prywatny :) Tak myślę Aniu
Uważam że to frajda jak forumowicze przekazują między sobą linki bo coś im się podoba a nie zawsze można trafić dokładnie wszędzie i do wszystkich ;:1
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam nadzieję, w końcu został inspiracją dla paru osób... :roll:

mój małżonek też już obejrzał, zaakceptował i teraz musze poszukać gdzie mogę coś podobnego kupić i do robotyyyyyy :-)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witam z samego ranka
Obiecanych fotek chyba nie zrobię bo pogoda pod lipą :( kropi deszcz i jest zimno :(No chyba że po południu si ę coś zmieni ale na to sie nie zanosi a miaam tyle planów do wykonania !!!! ;:110
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

U mnie też coś zachmurzone niebo ale nie pada. Kto wie czy po południu nie będzie deszczu, strasznie ponuro na dworze.
Na fotki poczekamy, ja też chcę zrobić i jakoś nie mogę sie za to zabrać :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

IWONKO ,ale Ty jesteś wczesna i Sabinka także . Ja tak wcześnie rano nie odpalam kompa ,bo by mnie wciągnął ,a roboty od groma . Jak wstaje robię sobie kawę i idę na ogródek tak do 9 -10 póżniej przychodzę do domu i na zakupy . A nad malutkim warzywniakiem się zastanów Iwonko . Miłego dnia Ci życzę pomimo nieładnej pogody a to ode mnie na poprawę samopoczucia
Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Iwonka ,jak tam dzisiaj samopoczucie :?:
Nie wiem jaka u Ciebie pogoda ale u mnie zimno i ponuro....dobra aura na sadzenie i pikowanie.... :roll: ...a jeszcze lepsza na kocyk i herbatkę... :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Witaj Iwonko! ;:89 co tam u ciebie słychać -czekam na nowe fotki
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zaznaczyłaś coś u mnie kółkiem, do dziś go szukam, bo nie wiem o co pytasz :;230 Nigdzie nie widzę tego kółka :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witam po krótkiej przerwie:)
U mnie pogoda w kratkę - burze, deszcze, upał i słonko i znowu burze :)
Z samopoczuciem dokładnie to samo :)
Obiecałam wam świeże fotki , co prawda prace ciągle trwają i wiele jest jeszcze nie zrobione ale nie szybko będzie dlatego kilka fotek pstryknęłam i chciałam się z wami podzielić moimi ślicznościami :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
To moja wisteria o pełnych kwiatach :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nie wiem dlaczego tu na forum widok zdjęć jest taki kiepski :( chyba ze to mój monitor taki kiepski ? bo w domu były naprawdę dobrej jakości - a jak u was ? czy też takie jakby zamglone i nie wyraźne, takie bez ostrości ?

Atak po za tym szybko przeleciałam te fotki o obejrzałam a ogród na nich wydaje się taki
duży a w rzeczywistości to hmmm naprawdę maleństwo :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

I jeszcze mój domowy mały zwierzyniec:)
Dinę już znacie : Piesek rasy Pekinczyk
Obrazek
Filip : żółw czerwonolicy wodno- lądowy ( ma ok 15 cm długości i spaceruje sobie po domu nie ma terrarium i jak potrzebuje jeść i wody przychodzi do kuchni :) podczas pogodnych dni spaceruje po ogrodzie
Obrazek Obrazek
Sara : Papuga Aleksandretta Obrożna - duża papuga całkiem oswojona ( tylko w stosunku do mnie ) niestety nie mówi bo dostałam ją już jako dorosłą i późno było już na naukę , niemniej jednak potrafi naśladować dźwięki typu pukanie kołatką do drzwi ,nauczyła się szczekać od Diny,i np. mieszanie łyżką w garnku itp.Pije herbatę ze szklanki , je zupę z talerza i takie tam :)

A to ona podczas kąpieli :)
Obrazek Obrazek

I na zakończenie kwiatowy akcent :)

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko, wpadłam przelotem, bo mam urwanie głowy dziś, ale zatkało mie. Opłacało się czekać tak długo na te fotki. :o

Bajka, powiem tyle, oszołomiły mnie zwłaszcza RH, a ja zachwycałam się moimi dwoma.... :oops: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39

Post »

Ale się u Ciebie dzieje Iwonko! :shock: Same cudności pokazujesz, a ta pełna glicynia, cudo! Gdzie ją kupiłaś?

Pięknie wygląda ogród, kwasolubne prześliczne i jakie zdrowiutkie!

Zwierzyniec fantastyczny, papug pocieszny bardzo :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

IWONKO ,aleś wypaliła salwę z Grubej Berty . Jestem zszokowana zielenią trawy ,kwiatami ,drzewkami owocowymi ,a tak w ogóle wszystkim . Tak długo trzymałaś nas w napięciu ,a teraz ohy i ahy . Nic więcej nic nie powiem SUUUUUUPER . IWONKO jutro jadę do Mamy i będę dopiero ostatniego maja w domu . Jak przyjadę to na pewno się nie poznam w Twoim piękniejącym ogrodzie . Pa pa . A to dzisiejsza deszczowa odsłona Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”