Przemku- jaki bożykwiat????Dobrze by było ,gdyby odmiana była oznaczona....Niestety , nie mam pojęcia dokładnie co to za odmiana.Kwiaty ma ciemno różowe , tyle mogę Ci powiedzieć.Kosztował całe 5 zeta!
Mariolu, chyba nie zapomniałam o niczym.Miałam tylko 4 małe reklamóweczki....
Taka skromna to ja nie jestem.....Są elementy,które mi się podobają,ale zdjęć z perspektywy nie pokazuję , bo mnie nie satysfakcjonują.Rośliny za mało rozrośnięte ,drzewa za małe, powojniki nie zarosły jeszcze pergoli bałagan , bo to jeszcze trochę budowa i w ogóle kicha Zobaczymy , może późnym latem i jesienią będzie lepiej....
Ale doceniam i dziękuję za dobre słowa , dziewczyny!
Małgosia ma trochę racji - bo prawdziwe piękno ogrodu ukaże się jak rośliny się rozrosną - zwłaszcza drzewa - które tworzą ramy ogrodu ale jest też strasznie skromna bo ogród stworzyła piękny i to w takim krótkim czasie Małgosiu - nie przejmuj się że roślinki są małe - pokazuj fotki będzie co porównywać za kilka lat
No to lecę z tym koksem!Niektóre zdjęcia kiepskiej jakości , bo komórką robione....
Lilie zaczynają kwitnąć.Te są posadzone w zimie do doniczek i przechowywane w zimnym garażu.Od dłuższego już czasu stoją na dworze i czekają na miejsce do wkopania....
Ta piękna Złotnica to prezent od Magicznej!
Tę fioletową trzykrotkę dostałam od Gabrysi - tu ukłon w Twoją stronę , Gabi!Bardzo ładnie się rozrasta.Jak mój aparat wróci z wojaży zrobię jej porządne zdjęcie!
Ta rogownica jest od Ani Amlos .Jest po prostu cudowna , bo rzeczywiście rośnie w formie kuli i nie rozrasta się "byle jak"
Chciałam jeszcze pokazać Inkarwillę od Gizuni , ale nie mogę znaleźć zdjęcia.....Jutro wstawię
No moja droga... nareszcie poleciałaś po całości Może nie jestem jeszcze całkiem usatysfakcjonowana, ale już powiedzmy, zadowolona. Piękne te ścieżki i ich wykończenia. Całkiem niexle porozrastały Ci się różne jak ja to mówię poduszkowce. To żółte trochę przypomina mi lak.
Masz co robić, nieźle Ci się nadziało przez ten rok. Może weź sobie jakiś roczny urlop zdrowotny wtedy będziesz mogła spędzać w ogrodzie tyle czasu ile zechcesz.