Mój ogród - Ewelina - 2009r. cz.3
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Donice, misy, wiklinowe kosze współtworzą ogród. Mogą stanowić uzupełnienie/wypełnienie rabaty , na której akurat niewiele się dzieje , mogą po prostu stać na tarasie, balkonie, przy wejściu do domu, przy furtce. A w razie potrzeby przenoszę je tam, gdzie akurat czegoś brakuje...Co roku obiecuję sobie ,że donic już nie będzie, bo sporo przy nich pracy (no choćby podlewanie podczas letnich upałów) i o roku...nie wytrzymuję , kupuję rośliny, sadzę i są .
A więc - DONICE ( i to , co w nich
)

A więc - DONICE ( i to , co w nich

Witaj Ewelino. Donicowe klimaty? bardzo udane! Zastanówmy się... żółty, czerwony, biały?
Stawiam na białą bakopę(?) na brzozowym pniu. Jednocześnie podoba mi się ład i symetria doniczek przyławkowych. Oj! Bardzo!!! Swojski urok bratków natomiast zachwyca bezpretensjonalnością. Te klimaty są... ech!
Stawiam na białą bakopę(?) na brzozowym pniu. Jednocześnie podoba mi się ład i symetria doniczek przyławkowych. Oj! Bardzo!!! Swojski urok bratków natomiast zachwyca bezpretensjonalnością. Te klimaty są... ech!
Pozdrawiam, nigella
Mnie chyba najbardziej heliotrop przypadł do gustu.Uwielbiam jego zapach.Ja wt ym roku mam opóżnienie i dopiero w tym tygodniu będę sadzić
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U Ciebie ,jak zwykle cudownie
Bardzo fajnie wyglądają te kwiaty w donicach.Tez chciałam cos takiego zrobic ,bo mam stare dzbany w piwnicy ,ale nie mam miejsca zeby je postawić
Normalny obłęd.W tym roku do donic posadziłam pomidory
Takie kompozycje kwiatowo-doniczkowe dodają ogrodowi takiej elegancji-slicznie Ewelinko!!