W LM kupowałam, ale wcale nie jakiś tam superowy krzaczor- trzy silne pędy z listkami.MałaRybka pisze:Grażynko, poczekaj, porównamy nasze krzaczki jak zakwitną. 65 zł to naprawdę sporo, rozumiem, że w LM kupowałas? Tylko, że twój krzaczek pewnie lepiej niż mój wygląda.
Mała Rybka przedstawia swoje miejsce na ziemi (2008r.)
- raistand
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O tutaj można zobaczyć:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... tte#622967
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... tte#622967
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta róża.
Lisko, czytałam o twoich przygodach z rakiem. Moja sąsiadka kupiła jesienią na all..., z Kielc-prawdopodobnie tam gdzie i ty. Sadziła dopiero wiosną. Cały czas się martwię, czy jej róża nie była chora. Mówiłam jej, że ma obejrzeć róże, pokazywałam zdjęcia. Nic nie mówiła, więc nie wiem czy sprawdzała.
Andrzeju, jak zaakwitnie twój okaz to czekamy na fotki
. Zazdroszczę, że ją masz 
Lisko, czytałam o twoich przygodach z rakiem. Moja sąsiadka kupiła jesienią na all..., z Kielc-prawdopodobnie tam gdzie i ty. Sadziła dopiero wiosną. Cały czas się martwię, czy jej róża nie była chora. Mówiłam jej, że ma obejrzeć róże, pokazywałam zdjęcia. Nic nie mówiła, więc nie wiem czy sprawdzała.
Andrzeju, jak zaakwitnie twój okaz to czekamy na fotki

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Lisko, byłam wczoraj u ogrodnika. Edenu w ogóle nie było, ale będę pamiętać i od czasu, do czasu zerkać czy się pojawi. Dam znać 
Dala, dziękuję za komplement
. Chciałam zajrzeć do twojego ogrodu, ale wątek jest zamknięty? Chciałam powiedzieć, że masz cudne róże Bonica. Ja je posadziłam dopiero miesiąc temu, a takich okazów jak twoje to doczekam (o ile w ogóle) chyba za 10 lat.

Dala, dziękuję za komplement

Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Tess, to prawda-trochę ziemi do zagospodarowania jest. Niestety ciągle są inne prorytety i założenie ogrodu odkładamy już trzecią wiosnę
.

Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam !Ja również tutaj dotarłam.Pięknie jest u ciebie,róże masz wspaniałe,życzę aby pięknie ci kwitły.Ile mogłam to obejrzałam ,fotosik dzisiaj się strasznie wolno u mnie otwiera,ale wrócę obejrzeć wszystko jeszcze raz.Ja również mam świeżą działkę i próbuję ją zagospodarować w miarę możliwości
.Mam pytanko czy bywasz w Bydgoszczy w szkółce u państwa Uzdowskich?

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- MalaRybka
- 1000p
Witaj Sterlizjo. Niestety 6 róż wypadło po zimie. Trochę odnowiłam różane szerwegi
. Zobaczymy co nowego zakwitnie.
U Uzdowskich czasem bywam, mieszkam od nich kilka km. Jutro na pewno będę koło nich, z rana, przejeżdzać

U Uzdowskich czasem bywam, mieszkam od nich kilka km. Jutro na pewno będę koło nich, z rana, przejeżdzać

Ogród Rybki
Ogród Rybki