Na leśnym balkonie
KaRo pisze:Jest to ogórecznik lekarski (Borago officinalis )Leśny Duch pisze:]
Chodzi Ci o tego potwora?
Też bym chciała wiedzieć, jak się nazywa. U nas ma ksywę "Wampir." Wzeszedł pierwszy w wielkiej, glinianej donicy, zagłuszył wszystkie inne rośliny i wyrósł na ponad metr. Kwitł i kwitł bardzo długo, pijąc przy tym kilka litrów wody dziennie! Dopiero jak wyzionał ducha, inne roślinki miały szansę.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ten grubosz ma niesamowity pień, ciekawa jestem jak wygląda w całości! Trzymam kciuki za wszystkie ukorzeniane szczepeczki, na pewno będą piękne.
Fotka z pieskami przesłodka. Życzę Mijce duuuużo zdrówka, wiem po moim piesku, że te zwierzaki są bardzo silne i nie poddają się bez walki. Mam nadzieję, że dacie sobie na zwajem jeszcze dużo radości
Wygłaskaj ode mnie obie psie piękności 
Fotka z pieskami przesłodka. Życzę Mijce duuuużo zdrówka, wiem po moim piesku, że te zwierzaki są bardzo silne i nie poddają się bez walki. Mam nadzieję, że dacie sobie na zwajem jeszcze dużo radości

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
LeNko - ależ Ty szybka:)
treissi, anoli, aguko - dzięki za miłe slowa:) "maluch" już nie jest taki mały - jest większy od szkodnika i ma taką masę mięśniową, że kiedyś zaczepili mnie dresiarze z pytaniem, co to za rasa, bo ma tak "super rozrośniętą masę" ;) a to przecież spokojny wyżeł, tylko b. dużo biega po naszych wzgórzach morenowych (co najmniej 2 razy dziennie lata luzem;))
Niedługo pokażę nowe zdjęcia z balkonu;)
treissi, anoli, aguko - dzięki za miłe slowa:) "maluch" już nie jest taki mały - jest większy od szkodnika i ma taką masę mięśniową, że kiedyś zaczepili mnie dresiarze z pytaniem, co to za rasa, bo ma tak "super rozrośniętą masę" ;) a to przecież spokojny wyżeł, tylko b. dużo biega po naszych wzgórzach morenowych (co najmniej 2 razy dziennie lata luzem;))
Niedługo pokażę nowe zdjęcia z balkonu;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
No i proszę:)
To jest roślinka (prawdopodobnei czosnek) znalezniona na drodze leśnej, gdzie slużyła jako wypchanie dziur;) było tez tam sporo podrośniętych rzodkiewek, sałata i inne ciekawe "wypełniacze";) myśleliśmy, że to krokusy, a jednak nie;) troszkę ich mamy:)

To jakaś przyjemna leśna roślinka:)
A to chwast ;:91
Jakiś tam ładny liść:)
I borówka ozdobna (zeszłoroczna)

To jest roślinka (prawdopodobnei czosnek) znalezniona na drodze leśnej, gdzie slużyła jako wypchanie dziur;) było tez tam sporo podrośniętych rzodkiewek, sałata i inne ciekawe "wypełniacze";) myśleliśmy, że to krokusy, a jednak nie;) troszkę ich mamy:)

To jakaś przyjemna leśna roślinka:)

A to chwast ;:91

Jakiś tam ładny liść:)

I borówka ozdobna (zeszłoroczna)

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
M robił;)
teraz mam pewność i mogę powiedzieć, że ukorzeniła mi się begonka z ogonka liściowego, a nie pędu:):) już sa małe korzonki:)
teraz mam pewność i mogę powiedzieć, że ukorzeniła mi się begonka z ogonka liściowego, a nie pędu:):) już sa małe korzonki:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: