krzysiu- widzę, że klonik robi furorę. Muszę w takim razie przejsc się jeszcze raz i zrobić zdj tego, co rośnie pod moim starym mieszkaniem. Za to dorzucam od siebie cosik własnie z tamtąd i nie tylko: - nie pytajcie mnie o to, to bunkier jest ale pomalowali go dość oryginalnie ;) - słabo widać, ale po prawej jest ogromna kępa złotokapu. teraz wygląda lepiej, bo więcej rozkwitnięta jest - to ta sama kępa, od dołu ;) jeden z ćwierkaczy mieszkających pod moim oknem.
a to widok z innego spaceru - między moją a sąsiednią dzielnicą jest mnóstwo działek i zwykłych nieużytków. W sumie to w środku miasta.
a to jedna ze ścieżek z tamtąd, międzydziałkowych.
a u mnie na wątku wstawiłąm zdj pt "znajdź różnicę" ;) zapraszam!
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Krzysiu, wspaniały macie ten Park Kościuszki w Katowicach.
Aż serce rośnie, że są takie piękne i zadbane miejsca, w dodatku z zadbaną i -często- rzadką roślinnością.
A ta drewniana kapliczka - urocza!
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
No i ubiegłeś mnie Krzysiu.
Chciałam kiedyś zrobić zdjęcia temu kościółkowi, ale to cała wyprawa.
Mam do niego sentyment, bo tam brałam ślub kościelny.
O mało już by go nie było, bo parę razy jacyś wandale chcieli go spalić.
A jest to 500 letni zabytek.
Jak zwykle z przyjemnością obejrzałam sobie wszystkie Wasze zdjęcia.
Krzysiu fotki rewelacja tyle tu wszystkiego ,że trudno wymieniać miałam pokazać gliwice ale prędzej turcje pokaże jak swoje miasto nie mam czsu bo jak jestem w centrum to zazwyczaj w urzędzie w delegaturze lub w skarbówce i nie mam czasu na fotki no może kiedyś to dla ciebie
Witajcie
Dzięki za życzenia. No tak to już rok odkąd jestem z forum
Oj ten czas leci bardzo szybko.
Iwonko fotki rewelacyjne, a złotokap rewelacja. Bardzo lubię te drzewa a szkoda że tak krótko kwitną
Dala dziękuję za miły komentarz. Park ten bardzo mi się podoba. Różni się znacznie od tego wojewódzkiego.
W wojewódzkim jest głośno, gwarno, tłumy ludzi i masa sklepów. Gdzie się człowiek nie obróci a tam knajpa
natomiast Park Kościuszki jest miejscem w sam raz do wyciszenia. No ale w wekandy to już inna bajka
Wisienko no to wspaniałe miejsce na Ślub. Nie dziwię się że masz miłe wspomnienia.
A do tego okolica piękna.
Rysiu dzięki za wizytę
Zosiu jakie piękne kwiaty ma magnolia. Żółte wspaniałe po prostu. Jak pogoda w poniedziałek dopisze to będę blisko Gliwic,
bo wybieram się do OB w Zabrzu
Krzysiu... z wrażenia udało mi sieto foto usunąć wczoraj ;)
ale znalazam stronkę na której można przesyłać kilka zdj jednocześnie, co zajmuje o wiele mniej czasu. Teraz Cię zarzucę fotkami ;)
Na dobry początek zdj z weekendu - w sobotę padało, ale takie miasto też ma swój urok.
oczywiście fotki jak zwykle z samochodu ;) Mam nadzieję, ze dzisiaj mi dzieci uda sie zabrać w tamte rejony i pospacerować trochę, to w końcu zrobię kilka na prawdę ciekawych zdjęć. Już mam obiekty upatrzone
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi