Kolorowy ogród Geni cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziewczyny mówiły prawdę, jesteś ciepłą i bardzo miłą osobą.Dziękuję jeszcze raz za roślinki, już sobie grzecznie rosną.Dziękuję za spotkanie i zobaczenie Twojego maleńkiego, ale jak kolorowego ogrodu.Zdjęcia z pięknej rabaty różaneczników.e-genia pisze:Witaj Jolu dzięki za miły komentarz ,nie wiem czy tylko dziewczyny chciały być miłe cz tak jest ale mówiły że w rzeczywistości wyglądam młodziej i lepiej .Ale na pewno kiedyś sama będziesz mogła ocenić bo na pewno nie odpuszczę sobie poznania Ciebie w realu .jollla500 pisze:Gieniu śliczne koleusiki i jak zwykle Twoja postać bardzo urocza
Genia
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Późna pora wcale nie zaszkodziła zdjęciom. Różanecznikowej rabacie nawet dodała głębii 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Adam witaj jesteś bardzo miły .
Igo dzięki za te zdjęcia bo ja jeszcze nie mam swoich robionych u Bożenki na fotosiku
Iga jak wyrywałam chwasty na skalniaku to przypomniało mi się że obiecałam Ci tego floksa prawie czerwonego on cały czas czeka na Ciebie ,czemu nie przypomniałaś starej sklerotyczce ha,ha,ha
Witaj Krzysiu miło mi Cię gościć .
Genia
Igo dzięki za te zdjęcia bo ja jeszcze nie mam swoich robionych u Bożenki na fotosiku
Iga jak wyrywałam chwasty na skalniaku to przypomniało mi się że obiecałam Ci tego floksa prawie czerwonego on cały czas czeka na Ciebie ,czemu nie przypomniałaś starej sklerotyczce ha,ha,ha
Witaj Krzysiu miło mi Cię gościć .
Genia
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Genia -zdjęcia fajne
ale Ci powiem (i to nie jest czczy komplement
),że w rzeczywistości wyglądasz dużo lepiej niż na zdjęciach
no i zdjęcie nie oddaje tego ,że jesteś bardzo miłą osóbka
pelagia72 - łabądż jest kupiony z karuzeli i jest ulubionym miejscem zabawy mojej wnusi ,która jest ze mną na zdjęciu

pelagia72 - łabądż jest kupiony z karuzeli i jest ulubionym miejscem zabawy mojej wnusi ,która jest ze mną na zdjęciu

Geniu, witam serdecznie!
Wieczorem pooglądam Twoje cudowności!

Wieczorem pooglądam Twoje cudowności!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę