1,10 m płaska głowa i dwa zęby

No, no ... gratuluję gustu Arielkuariel pisze:Brunetka/szatynka, nie za niska, tak ok 170 cm, o pełniejszych kształtach, nie tyczka, inteligentna i rozumiejąca mój dowcip, tolerująca moje wady, NIE SŁUCHAJĄCA dance, popu i innych hip hopównie lecąca za moda na łeb na szyję, słowem...
...a jak całuje!
Dla mnie nie ma wadAmlos pisze:No, no ... gratuluję gustu Arielkuariel pisze:Brunetka/szatynka, nie za niska, tak ok 170 cm, o pełniejszych kształtach, nie tyczka, inteligentna i rozumiejąca mój dowcip, tolerująca moje wady, NIE SŁUCHAJĄCA dance, popu i innych hip hopównie lecąca za moda na łeb na szyję, słowem...
...a jak całuje!. A Ty tolerujesz Jej wady ? A może jest bez wad ?
![]()
Pozdrawiam Ciebie i śliczną Dziewczynę
Matko!!tetawu pisze:Ale masz wymagania............hi,hi,hi - aż dwa zęby...Jarek_74 pisze:Mój ideał :
1,10 m płaska głowa i dwa zęby
I tak trzymaćariel pisze:Dla mnie nie ma wadAmlos pisze:No, no ... gratuluję gustu Arielkuariel pisze:Brunetka/szatynka, nie za niska, tak ok 170 cm, o pełniejszych kształtach, nie tyczka, inteligentna i rozumiejąca mój dowcip, tolerująca moje wady, NIE SŁUCHAJĄCA dance, popu i innych hip hopównie lecąca za moda na łeb na szyję, słowem...
...a jak całuje!. A Ty tolerujesz Jej wady ? A może jest bez wad ?
![]()
Pozdrawiam Ciebie i śliczną Dziewczynę