Aniu tylko na to antybiotyków nie ma Ja teraz tylko choruję na begonie ale muszę troszkę przystopować bo jak widać miejsca nie ma chociaż nawet troszkę by się znalazło
Kasiu dziękuję U mnie są takie szerokie parapety z tego względu że są grube ściany Ja to znowu chciałabym mieć więcej okien a przy okazji i parapetów chociaż na 2 rzędy
HA! To Twoja opinia;) a weź tu takiego przekonaj! jeszcze będzie się chwalił, jaki to od dobry, wspaniały i super cud, bo sprząta, przy tym wymyśli 5 technologii mycia przekonując, że oszczędzają tyle pracy, a Ty przez całe życie myłaś źle, bo na to nie wpadłaś ;) ;););)
Ja za myciem okien nie przepadam tym bardziej jak mam teraz......okna są stare i robią się takie fioletowe mazy pod słońcem A tak przy okazji wie ktoś jak tego uniknąć
Mojemu zdarzyło się raz umyć ale tylko jedną połówkę po jednej stronie potem ja musiałam skończyć
Aniu, nie dawaj zbyt wiele płynu i nie myj na słońcu - gdy jest gorąco, woda szybko paruje i zostaje sama "zawiesinka" ;)a wieczorem lub w chłodny dzień jest ok
Asiu myję Clinem.....najpierw psikam i potem poleruję suchą ściereczką Jedno moje okno składa się z 6 połówek tzn są podwójne 4 polówki bez problemu mogę ściągnąć a dwie te w środku się nie da bo są przymocowane do futryny