Ale wandal tam u Ciebie grasuje.....

wiem, wpadłam tylko na chwilkę zabrać Alę i pędziłam dalej, wspomniała że byłaśada.kj pisze:Dziewczyny jesteście kochane. To montujemy wirtualną ekipę i zasadzimy się na drania. A tak poważnie kwiaty kuszą szczególnie pierwsze. Z reguły pierwsze tulipany, narcyzy są u ludzi kradzione. Pierwsze piwonie podobnie. Można zabrać do domu bo po co u siebie sadzić. Lepiej mieć zaniedbaną działkę i nic nie robić.
Aniu byłam wczoraj u mamy. Ale fajne azalie kupiłaś.
no właśnie, ja dlatego nie zaglądam tam zbyt często, żeby nie zostać bankrutem. Azalie wypatrzyłam, bo byłam zmuszona pojechać po keramzyt pod clematisy...ada.kj pisze:Domyślałam się, że tam bo masz jak rzut beretem. Ja bym wracając z pracy chyba codziennie tam zaglądała. Boję się sadzić azalie i rh, gdyż przy tym złodziejstwie które jest w tym roku to się boję. Muszę się nastawić na inne rośliny a te oglądać tylko w Waszych ogródkach.
Ja myślę, że Wy wpadniecie na 9 ...... przelecicie jak tornado ............ i zmieciecie większość fajnych roślin..............coma95 pisze:A ty myślisz że my tam będziemy tylko pół godzinki ?Ania Kropelka pisze:chętnie, tylko nie wiem o której będę jechać i czy zdążę tak na 9ada.kj pisze:Ja się wybieram. To spotykamy się pod iglicą, tak