Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu no nie zrobiłam fotek :( :oops:
Wzięłam aparat by zrobić a tu masz babo placek :( córka schowała go do etui nie wyłączyła i padła bateria . Jutro może pstryknę co nieco :) Prace u mnie troszkę stanęły w miejscu bo brrrrr.. ciągle mi zimno i nie mam werby do pracy :oops: Troszkę też przesadziłam w zeszłym tygodniu z ciężką pracą i chyba zbyt się zmęczyłam, dlatego mam taki tymczasowy nadmiar ogrodu :)) a może to pogoda ? sama już nie wiem . Ale jak tylko się ociepli , nie będzie tego chłodnego wiatru na pewno od razu nabiorę i siły i chęci :))

A pogoda faktycznie dla roślinek dobra bo potrzebują deszczu ,ale u mnie był nie deszcz a ulewa i grad, który uszkodził niektóre roślinki :(
naszczęscie nie całkiem, myślę że dadzą sobie radę . Lewisje zsiekało najbardziej :twisted: ale też mam nadzieję że jeszcze do siebie dojdą :)

Miłej nocki wszystkim życzę
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

EdytaB pisze:Wyczytałam (chyba dobrze) u Ani Kropelki, że masz do wydania kilka rojników. Strasznie spodobało mi się to co zrobila Ania i jeśli możesz mi kilka wysłać to była bym wdzięczna. :oops:
Rojniki już przygotowane do wysłania .Jutro wyślę pocztą :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

EdytaB pisze:Wyczytałam (chyba dobrze) u Ani Kropelki, że masz do wydania kilka rojników. Strasznie spodobało mi się to co zrobila Ania i jeśli możesz mi kilka wysłać to była bym wdzięczna. :oops:
Witaj Edytko

Rojniki dzisiaj rano ci wysłałam :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

iwonaxp pisze:
Witaj Edytko

Rojniki dzisiaj rano ci wysłałam :)
Kochana jesteś ;:1
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Iwonko :D mam nadzieję, że jesteś już w lepszym nastroju :D Może już słoneczko pokazało się,i przepędziło chmury i w przyrodzie i w uczuciach :D Zyczę Ci pięknego , miłego dnia i czekam z niecierpliwością na zdjęcia :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Agnieszko witaj :) miło cie u siebie widzieć :)
Niestety nie zrobiłam fotek bo... hmmm już wzięłam aparat do reki wyszłam do ogrodu i okazało się że bateria padnięta bo córka schowała go do etui nie wyłączając go :( :twisted: także może dzisiaj uda się sesja hahahaha:) :wink:
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Witaj Iwonko :)
jak miło i ślicznie u ciebie!
Piękne klony! Jak sobie z nimi radzisz? Mówisz o pokladaniu się i chorobach. Napisz coś więcej.
Ja posadziłam purpurowego 2 lata temu a takie mniejsze z zielonymi powcinanymi listkami kupiłam parę dni temu i sa jeszcze w doniczkach. Powiedz czy znoszą dużo słońca? Gdzie je posadzić?
pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

gloriadei pisze:Witaj Iwonko :)
jak miło i ślicznie u ciebie!
Piękne klony! Jak sobie z nimi radzisz? Mówisz o pokladaniu się i chorobach. Napisz coś więcej.
Ja posadziłam purpurowego 2 lata temu a takie mniejsze z zielonymi powcinanymi listkami kupiłam parę dni temu i sa jeszcze w doniczkach. Powiedz czy znoszą dużo słońca? Gdzie je posadzić?
pozdrawiam :D
Witaj :) i dziękuje za odwiedzinki :)

Nie wiem nic o pokładaniu się ani chorobach :) nic takiego nie pisałam w każdym razie nie przypominam sobie :) u mnie rosną w pełnym słońcu na mocnym przewiewie i nic im się nie dzieje .Były też kilka krotnie przesadzane z miejsca na miejsce o np. :) jeden metr bo taka była potrzeba i mimo to wdzięczni i ślicznie mi rosną . Zimę przetrwały znakomicie a była to ich pierwsza zima u mnie :)
Także ja nie mam jakiejś specjalnej recepty na piękny rozrost i nie rozpieszczam ich specjalnie :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Wiem już !!!!!!!!

O tym klonie pisałam że ciagle opadają mu listki
Obrazek
i z nim mam ciągle utrapienie .Nie wiem czemu ale już taki jest w tym roku też już po deszczu zaczął się sypać ale pytałam szkółkarzy i nikt nie wie jaka może być tego przyczyna dlatego przestałam na niego zwracać uwagę a on sobie rośnie jak chce :) Pozostałe naprawdę są u mnie bezproblemowe :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Dziekuje za odpowiedź ;)
miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

KOCHANA IWONKO nie gniewaj się ,że wczoraj Ci nie odpisałam ,ale szłam wcześniej spać . Dopiero dzisiaj widziałam ,że bylaś u mnie . Dzisiaj była piękna pogoda ,więc spędziłam dzień na ogródku . Musiałam powsadzać to co kupiłam ,bo trochę dzisiaj poszalałam na giełdzie kwiatowej . Miłej nocki ,a rzodkiewki owszem czekają na Ciebie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwona co do "ciurkadełka" to zajżyj do Bishopa - m.w. coś takiego a ja myśłałam o takim
https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/stor ... y_rn=10781
bez tafli wody,
a Ania K widzę, że na tym nie poprzestanie tylko kaskady będzie miała :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

EdytaB pisze:Iwona co do "ciurkadełka" to zajżyj do Bishopa - m.w. coś takiego a ja myśłałam o takim
https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/stor ... y_rn=10781
bez tafli wody,
a Ania K widzę, że na tym nie poprzestanie tylko kaskady będzie miała :)
ha, ha, ha... Edytko, Ty normalnie mnie przeceniasz....... pazerna i owszem bywam,.... hi, hi, hi :;230

ale naprawdę poprzestanę na symbolicznym ciurkadełku. Nie miałabym siły wyciągać ciągle mojego dziecka z czegoś większego.... :twisted: Dokłądnie o takim jak u Bishopa na 14 stronie marzę. Kamienie z wodą.
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

:roll:
wrzućcie linka bo Bishopa nie mogę znaleźć :(

Tez bym chciała hahaha ciurladełko ( ale mi się podoba ta nazwa ) :;230

ale nie mam ani pomysła ani póki co chyba miejsca na nie :(
Oglądaliśmy z M właśnie kaskady ale co z tego jak nie ma gdzie wstawić i drogie jak pieron ;:103
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”