HOWGH.myszek pisze: Bierz tę 'Inspiration' koniecznie.
Dzisiaj sie wybiorę. Według ludowej mądrości przeczytanej w "działkowcu", kto w Wielki Czwartek sieje, temu dobrze się dzieje, czy coś takiego

HOWGH.myszek pisze: Bierz tę 'Inspiration' koniecznie.
100krotka pisze:HOWGH.myszek pisze: Bierz tę 'Inspiration' koniecznie.
Dzisiaj się wybiorę. Według ludowej mądrości przeczytanej w "działkowcu", kto w Wielki Czwartek sieje, temu dobrze się dzieje, czy coś takiegoMam nadzieję, że miedzy babką a praniem firanek zdążę jeszcze z tym powojnikiem
Jurek pisze:
Ja znam lepsze przysłowie, a co najważniejsze- zawsze mi się sprawdza:
"gdy końcem listopada pada,albo nie pada,to na św. marcina jest zima albo jej ni ma"
Dobre, dobre100krotka pisze:Kto w Wielki Tydzień odrzuci precz ścierę, temu Piotr Święty da wielką karierę
a kto w Wielki Czwartek sadzi powojniki, ten nieprzeciętne uzyska wyniki
No wieeeeem, tylko że u mnie są dopiero od wczoraj, to w ogrodniczym tak zrosły - stwierdziłam, że lepiej dać im kopa niech sie rozgałęziają, niż żeby sterczał w górę jeden smętny badylek. 8)myszek pisze:Po cięciu jeszcze zdążą się pozbieraćale zwykle lepiej to robić wcześniej
![]()
?
No właśnie, te nieszczęsne plakietkiSkrzat pisze:
a ja wybierając w tym roku nowe nabytki pominęłam go, bo z plakietki nie powalił na kolana.
U mnie z czerwonych rośnie tylko Solidarność - no ale ta czerwień to chyba nie ta o którą Ci chodzi.