11 kwiecień

26 kwiecień

12 maj....

To bardzo dobrze , że brakowało - tak ma byćAnia Kropelka pisze:Edytko, brakowało mi Twoich wpisów......EdytaB pisze:Aniu bylam bylam tylko nie pisalam
Fajnie wyglądają te rojniki, chyba u siebie zrobię podobnie :P
Hos to Ty masz niezłą klekcję- już kwitnie
![]()
Powiedz co to za roslinka wspina się po korzeniu![]()
A płot super.![]()
a ta roślinka to wiciokrzew japoński
aha, chcesz mnie katować tęsknotą......?????EdytaB pisze: To bardzo dobrze , że brakowało - tak ma być![]()
![]()
Miałam kiedys wiciokrzew, mszyce go opanowały a jak już wygrałam z tą plagą to w dziwnych okolicznościach zmarniał
Muszę pznaleźć jakieś korzenie to fajny element w ogrodzie.
Jeśli będziesz dzieliła kiedyś hosty to ja poproszę, oddam taką, której u Ciebie nie widziałm (chyba że na oczy mi padło).
Witaj Iwonko, ależ sie stęskniłam za Tobą, cieszę sie że już jesteśiwonaxp pisze: Niebieska kapustka którą posadziłaś obok rojników na zimę musi trafić do domu bo nie przezimuje a jak będziesz ją karmić nawozem to będzie naprawdę piękna i bardzo duża.
Aniu zobacz u mnie w wątku są fotki chyba 3 , jeszcze mam marną kolekcję ale jeśli będe mogła to się podzielę.Ania Kropelka pisze:aha, chcesz mnie katować tęsknotą......?????EdytaB pisze: To bardzo dobrze , że brakowało - tak ma być![]()
![]()
Miałam kiedys wiciokrzew, mszyce go opanowały a jak już wygrałam z tą plagą to w dziwnych okolicznościach zmarniał
Muszę pznaleźć jakieś korzenie to fajny element w ogrodzie.
Jeśli będziesz dzieliła kiedyś hosty to ja poproszę, oddam taką, której u Ciebie nie widziałm (chyba że na oczy mi padło).![]()
nie ma problemu, chętnie się podzielę jak rozrosną. Mam nadzieję że są zdrowe i wolne od wirusa, bo w różnych miejscach kupowałam. Teraz mogę się podzielić tylko tą dużą, która mi troszkę zmutowała. A którą masz, a mnie brakuje, chętnie posępię