Kolorowy ogród Geni cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolorowy ogród Geni cz.5

Post »

rydnor pisze:Geniu;myślę,że dotarłem do Ciebie,muszę przyznać,że byłem zaskoczony zamknięciem wątku.Widzę,że wypad do Minikowa popsuł Ci deszcz,szkoda,bo było w czym przebierać,widać na zdjęciach.Ważne ,że spotkanie było miłe i przyjemne.Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Rysiu po prostu dziwnie został podzielony ten mój wątek i szkoda że ponad 30 stron przyłączyli do tego .Muszę powiedzieć że fajne są takie spotkania poznawania ludzi i ogrodów
w realu
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu - oderwałem się od ogródka bo nareszcie ulewa i noc sie zbliża :lol: . Dostałem dzisiaj piękną dużą hostę :) , widziaęłm tez taką u Ciebie :lol: .
e-genia pisze:Obrazek
A to co to za cudo i inne kolorki... ? :oops: Moze jeszcze w tym roku weznę się za zagospodarowywanie chociaż odrobiny mojej przyszłościowej działki.. a jest chyba z 9 arów.. , nie dużo.. :roll: :lol: . Podoba mis ie to cudo... :P . Zakupy super , Ty takowe robisz widze systematycznie i w nie małych ilościach.... :lol: :roll: :wink: . Ja sie wybieram w najbiższym czasie tez na takie ryneczki... :mrgreen: :lol: .
geniu jak u Ciebie z podlewaniem , podlewasz wężem ?... :lol: ( konewką to w tydzień by nie skończył :;230 ) i codziennie ? Ja mam coraz więcej jednorocznych głównie i jeszcze bedzie ile tylko ile sie zmieści ale musze z wężem chodzic nawet 2 razy dziennie.. Mam jeszcze wielką kopę donic , które zamierzam poustawiać i ukwiecić dookoła domu :D . Musze wyciągnąć tem ogromniasty kosz co ktrólowaly w nim w tamtym sezonie fuksje i pelargonie angielskie :lol: :) .
Geniu na fotce z Igą wyglądacie rewelacyjnie :D .
Szukam czegoś wysokiego do ogródka jakaś bylina , coś wysokości malwy tylkoże jakies ładniejsze... :roll:

Pozdrawiam serdecznie :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Artur Ja na razie nie podlewam bo nie dawno padało więc nie trzeba przez kilka dni podlewać a pewnie jeszcze popada więc nie spieszy mi się z podlewaniem .
A co do roślinek to rzeczywiści spory wybór na takich targach .
Genia
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Geniu! Wiele pięknych zdjęć zobaczyłem u Ciebie. Masz już ładną kolekcję host. I rh w pełni kwitnienia :!: Ogród kipi od zieleni i kwiecia. Zwłaszcza po deszczu jest pięknie. U mnie właśnie padało. Cieszę się z irysków i postaram nie zawieść z przyjazdem, choć teraz bardzo trudno o dzień wolny. Ale chciałbym Twój ogród zobaczyć na żywo :)
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Gieniu na tym zdięciu super wyglądasz :D
Ale z ciebie laska.
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacek P.... pisze:Witaj Geniu! Wiele pięknych zdjęć zobaczyłem u Ciebie. Masz już ładną kolekcję host. I rh w pełni kwitnienia :!: Ogród kipi od zieleni i kwiecia. Zwłaszcza po deszczu jest pięknie. U mnie właśnie padało. Cieszę się z irysków i postaram nie zawieść z przyjazdem, choć teraz bardzo trudno o dzień wolny. Ale chciałbym Twój ogród zobaczyć na żywo :)
Jacku jeżeli będziesz chciał sam wybrać kolory irysków Tych wysokich to będziesz musiał przyjechać. A to będzie już nie długo . W niedziele chyba nie pracujesz więc w którąś niedziele rano wyjedziesz z domu ,to w końcu nie tak daleko do Torunia
Myślę że pod koniec maja lub na początku czerwca będą kwitły już wszystkie .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

izabella1004 pisze:Gieniu na tym zdięciu super wyglądasz :D
Ale z ciebie laska.
Iza skarbie nie żartuj .Jak taki grubas może być laską, raczej słupem ,ale tak czy inaczej resztę zdjęć z wyjazdu do Igi
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gieniu nie wszystkie chudzielce są laskami :D
Przez ostatnie dwa ,trzy lata przytyłam ponad 15 kg .
Ale Iga ma skalniaki i piękne kamienie :shock:
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
magnolia15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2009, o 14:53

Post »

Geniu wyglądasz super. A jeśli chodzi o ogród Igi, to wygląda rewelacyjnie. Skalniak i te kamienie są cudne.
pozdrawiam Marzena.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izo,Marzeno bardzo jesteście miłe .
Izo Ty przytyłaś a ja schudłam 15 kg ,to sobie wyobraź jak musiałam wcześniej wyglądać.

Igi , Marzenko ogród jest dopieszczony w każdym miejscu ,wpadłam w kompleksy ,kamienie rzeczywiście ciekawe ,no i piesio uroczy pieszczoch ,cudownie było pobyć w tym przepięknym miejscu
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Geniu, obejrzałem sobie fotki z twojego wyjazdu na targi. Ale tam piękności, ciekawe ile bym zostawił kasy jak też tam był :D:D. Fotki z Igą fajowe, fajne z Was dziewczyny.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marcin jesteś miły . A forsy można było zostawić dużo gdyby tylko ciągle nie padało .Choć i tak sporo kupiłam w prawdzie nie to po co pojechałam ale i tak jestem zadowolona .Szczególnie z tych orlików których u siebie nie miałam ,teraz zrobiła mi się nie zła kolekcja .
Wiesz o czym pomyślałam jestem ciekawa gdyby połączyć w parę takich dwóch kwiaciarzy jak my ,myślę że na jedzenie by zabrakło . ha ,ha ,ha
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu masz rację. Nasze połączenie równało by się brakami w lodówce :;230. Musielibyśmy wcinać zieleninę z ogrodu ;:112.

A jak tam u Ciebie pogoda ?? U mnie zaczęło lać w nocy i cały czas pada. Zapowiadali również przymrozki. I tym się martwię, oby tylko nie były duże, bo pomarzną mi rośliny.
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gieniu waga nie jest tak ważna ale ty jesteś moim zdaniem akurat.Mam dużo znajomych bardzo szczupłych ale u nich widać każdą zmarszczkę .
Pamiętaj liczy się dobre serce które ty masz a reszta jest obojętna.
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Geniu masz rację. Nasze połączenie równało by się brakami w lodówce :;230. Musielibyśmy wcinać zieleninę z ogrodu ;:112.

A jak tam u Ciebie pogoda ?? U mnie zaczęło lać w nocy i cały czas pada. Zapowiadali również przymrozki. I tym się martwię, oby tylko nie były duże, bo pomarzną mi rośliny.
U mnie jest chłodno ale świeci słońce od kilku dni deszczu nie widziałam przynajmniej w Toruniu bo Minikowie lało w niedzielę.Przymrozki raczej nigdy nie są aż tak duże żeby zaszkodziły moim roślinkom w ogrodzie,choć troszkę martwię sie o kanny bo już posadziłam w gruncie .
A kiedy mają być te przymrozki ?
A co do braków w lodówce to jak dla mnie było by to z pożytkiem dla zdrowia i wyglądu ,gorzej z Tobą bo Tobie żadna dieta nie jest potrzebna ha,ha,ha.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”