Moja Zielona Kolekcja
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo ładne nowości.
Jeśli chodzi o storczyka to nie jestem specjalistą. Mój jedyny storczyś stoi na zachodnim parapecie. Podlewam go jak jego korzonki są srebrne. Robię to wstawiając doniczkę do pojemnika z wodą na 15 min. (tak żeby woda sięgała nieco poniżej brzegu doniczki). Nic więcej z nim nie robię.
Jeśli chodzi o storczyka to nie jestem specjalistą. Mój jedyny storczyś stoi na zachodnim parapecie. Podlewam go jak jego korzonki są srebrne. Robię to wstawiając doniczkę do pojemnika z wodą na 15 min. (tak żeby woda sięgała nieco poniżej brzegu doniczki). Nic więcej z nim nie robię.
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Dziękuję Ci bardzo za poradę. Mam nadzieję, że zbyt szybko go nie zmarnujętreissi pisze:Bardzo ładne nowości.

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Jak dobrze,że już u Ciebie są.Strasznie się martwiłam.Zobaczysz,zielistka migiem zacznie szalec i kręcic spiralki-tylko koniecznie ją zraszaj!.A,że fiołeczek pierwszy-tym bardziej mi miło
.Kto wie,może to będzie początek fołkowej miłości
On ma takie postrzępione kwiatuszki w kolorze biało-biskupim...

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Ja też zaczęłam się troszkę martwić, ale w końcu przyszła! Dziękuję Ci bardzo!Antooosia pisze:Jak dobrze,że już u Ciebie są.Strasznie się martwiłam.Zobaczysz,zielistka migiem zacznie szalec i kręcic spiralki-tylko koniecznie ją zraszaj!.A,że fiołeczek pierwszy-tym bardziej mi miło.Kto wie,może to będzie początek fołkowej miłości
On ma takie postrzępione kwiatuszki w kolorze biało-biskupim...
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Papirus trzymaj w wodzie parasolką do dołu, ogonkiem do góry;) jak się coś pojawi, to wtedy do ziemi;) płytko
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie