ARABELLA pisze:Arisza z tego,co widzę w tv to u mnie ma być +6 nocą,dlatego dziwie się,że u Ketjowa jest na minusie skoro mieszkamy niedaleko od siebie.
Ogórki gruntowe-cz.1 uprawa,choroby,szkodniki
ARABELLO może i tak się zdarzyć.
Przykład z własnego doświadczenia z ubiegłego roku (wiosna)... około 700 metrów od nas mieszka znajoma w tak zwanej niecce u niej nad rankiem było minus 2 a u mnie plus 3.
Jesienią jest podobnie.
pozdrawiam:)
Przykład z własnego doświadczenia z ubiegłego roku (wiosna)... około 700 metrów od nas mieszka znajoma w tak zwanej niecce u niej nad rankiem było minus 2 a u mnie plus 3.
Jesienią jest podobnie.
pozdrawiam:)
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
- ketjow
- 100p
- Od: 8 lut 2009, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Lokalizacja: "KOPERNIKOWO" lub jak kto woli "KRZYŻAKOWO" lub "THORN"
Jesteście pewni tego o czym piszecie?
Proszę przeczytajcie informacje o pierwszych przymrozkach na portalu :
www.twojapogoda.pl
www.twojapogoda.pl
Pozdrawiam Wojtek
ketjow pisze:Jesteście pewni tego o czym piszecie?
www.twojapogoda.pl
http://www.pogodynka.pl/index.php

Jak do dnia dzisiejszego w moim mieście temperatura sprawdza się na 100% zobaczymy co będzie dalej

pozdrawiam
Agnieszka
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ketjow
- 100p
Nie wiem czy czytałaś wszystko do końca, ale tam wyraźnie jest napisane że dzisiaj również będą przymrozki w maszym regionie.ARABELLA pisze:Wojtku z tego,co przeczytałam to tylko ze środy na czwartek i kolejna noc może być zimna,a reszta ok![]()
Może nie będzie tak żlePozdrawiam
Wolałbym żebyś to Ty miała rację, ale wolę się ubezpieczyć i kwiaty z balkonu znowu będą nocować u mnie w domu. :P
Pozdrawiam Wojtek
- ketjow
- 100p
Piszesz ż nic się nie wydarzyło, ale czy jakoś zabezpieczyłaś uprawy?
Ja na swojej działce ostatnio byłem w niedziele wieczorem ale wszystko mam po przykrywane więc nie mam dużych obaw. Żal by mi było tylko wiśni i gruszy, który miały mnóstwo zalążków owoców. W gruncie mam też posadzone 5 szt. dalii karłowych ale takich mam jeszcze mnogo w domu więc się nie martwię.
Ja na swojej działce ostatnio byłem w niedziele wieczorem ale wszystko mam po przykrywane więc nie mam dużych obaw. Żal by mi było tylko wiśni i gruszy, który miały mnóstwo zalążków owoców. W gruncie mam też posadzone 5 szt. dalii karłowych ale takich mam jeszcze mnogo w domu więc się nie martwię.
Pozdrawiam Wojtek