Działka Gigusi- cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane z rana w poniedziałek.
Znowu cały tydzień w pracy :x
Halinko cieszę się, że do mnie zaglądasz. Kurcze dziewczyny ja ni jak nie mam czasu na forum, a co dopiero zaległości.
Gieniu dziękuje Ci za ciepłe słowa. No cóż zawsze byłam zą chuda i tak mi zostało. Gieniu nie znam nazwy kwiatków pokazuję jakie mam, na pewno ktoś rozpozna i poda nazwę.
Basieńko dziękuję za wizytkę. Kocham się opalać (oczywiście nie leżąc plackiem, tylko w trakcie prac na działce) i że pogoda sprzyjała to musiałam to wykorzystać.
Pogoda dzisiaj pochmurna to troche od słonka odsapnę.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego dnia. :P
Znowu cały tydzień w pracy :x
Halinko cieszę się, że do mnie zaglądasz. Kurcze dziewczyny ja ni jak nie mam czasu na forum, a co dopiero zaległości.
Gieniu dziękuje Ci za ciepłe słowa. No cóż zawsze byłam zą chuda i tak mi zostało. Gieniu nie znam nazwy kwiatków pokazuję jakie mam, na pewno ktoś rozpozna i poda nazwę.
Basieńko dziękuję za wizytkę. Kocham się opalać (oczywiście nie leżąc plackiem, tylko w trakcie prac na działce) i że pogoda sprzyjała to musiałam to wykorzystać.
Pogoda dzisiaj pochmurna to troche od słonka odsapnę.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego dnia. :P
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Giguś ale jesteś ślicznie opalona
I widzisz jednak kwitną kwiaty a mówiłaś że nie ma nic hi hi
Ja będąc na spacerze, zauważyłam w pewnym ogródku na skalniaku roślinkę kwitnącą na pomarańczowa, taka wielka poducha jak floksy. Zastanawiam się co to mogły być za kwiatki
ślicznie z daleka wyglądały....taka pomarańczowa poduszka
Może ktoś wie
chciałabym mieć takie w swoim ogródku

I widzisz jednak kwitną kwiaty a mówiłaś że nie ma nic hi hi
Ja będąc na spacerze, zauważyłam w pewnym ogródku na skalniaku roślinkę kwitnącą na pomarańczowa, taka wielka poducha jak floksy. Zastanawiam się co to mogły być za kwiatki

Może ktoś wie

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Wyglądasz jakbyś z ciepłych krajów wróciła a nie z pracy na działce taka opalona. Szalejesz z pracą dziewczyno, szalejesz, ale masz tego efekty i pięknie Ci wszystko kwitnie i się rozrasta. A czy masz chociaż chwilę, żeby posiedzieć na leżaczku i wszystko popodziwiać.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witaj Gosieńko.
Dawno nie byłam u Ciebie, jakoś czasu mi na wszystko brakuje
Widać, że lubisz się opalać, jesteś ładnie opalona teraz a co będzie latem
Gosieńko Twoja działeczka jest śliczna i taka dopieszczona, masz dużą działkę i tego Ci zazdroszczę, ja mam mało miejsca, a dużo chciejstw
i jak to pogodzić 
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Dawno nie byłam u Ciebie, jakoś czasu mi na wszystko brakuje

Pozdrawiam i zapraszam Olga.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane wieczorkiem.
Ola, Jolla, Joasiu,Aduś-dziekuje Wam za wizytke.
Fakt opalona jestem i to od razu na brąz :P . Nie używam żadnych filtrów, a tylko na oliwke bambino sie opalam. Skóra nie schodzi i nie piecze.
Dziewczyny dziś padało, a ja po południu posadziłam swoje pomidorki i zakupione jałowce.
Ale teraz juz zimno to do was przybiegłam.
Pozdrawiam serdecznie
Ola, Jolla, Joasiu,Aduś-dziekuje Wam za wizytke.
Fakt opalona jestem i to od razu na brąz :P . Nie używam żadnych filtrów, a tylko na oliwke bambino sie opalam. Skóra nie schodzi i nie piecze.
Dziewczyny dziś padało, a ja po południu posadziłam swoje pomidorki i zakupione jałowce.
Ale teraz juz zimno to do was przybiegłam.
Pozdrawiam serdecznie