Stół i ławki za 300 zł zrobił mi sąsiad z własnego(topolowego) drewna, resztę budowli widocznej na zdjęciach własnego pomysłu i wykonania. Miałem w tym miejscu pawilon z brezentu ale po kilkakrotnym działaniu wiatru konstrukcja z rurek uległa zniszczeniu. Dach jest osadzony na wbetonowanych w ziemię rurach i może być w zależności od potrzeb podnoszony lub opuszczany.
Dlaczego miałbyś dostać bana? Za co? Tylko wybierz sobie jeden wątek do prezentowania zdjęć, bo nas zalejesz ze szczętem
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Amroz ale sobie spaprałeś teren wyglądem tej huśtawki i jej podobnych budowli.
Masz takie piękne ławeczki dookoła miejsca na ognisko i tak wspaniały prosto wykonany stół z ławeczkami. Przecież co krzywe jest piękne Wyobraź sobie jaka piękna byłaby ta huśtawka gdyby była wykonana z krzywych konarów np: leszczyny, grabu albo buku.
Nie mam racji
Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku teraźniejszości, ani nie ma prawa do przyszłości. /J.Piłsudski/
Ja w swoim ogródeczku mam zrobione dwa stoły. zrobione są z drewna: blat zrobiłem z dębowego drewna pokrojonego w ,,słoje'' o grubości około 20 centymetrów, a nóżki zrobiłem z trzech dębowych prostych gałęzi układając je krzyżowo dodatkowo w taki sam sposób zrobiłem taboreciki. Promień jednego baltu to około 50 centymetrów i ma wielkośc podobna do plastikowych okrogłych stołów ogródkowych. Niestety nie posiadam zdjęć ale jeśli zrobie jakies zdjęcia na pewno umieszcze na forum.
Naprawde jak się zrobi coś swojego i człowiek sie przy tym napracuje to później można godzinami oglądać to co się stworzyło, a czasami miło sie troszkę pochwalić przecież to nic złego:)
Witam serdecznie, bardzo ładne rozwiązanie tadeuszu48, Amroz - niestety zdjęcia bębna ala stoliczka są niedostępne czy możesz jeszcze raz dodać bo jestem ciekaw - dziękuje