Konwalia o tak ciekawych listkach? Pięknie prezentuje się azalia.

I już Joluś po deszczujollla500 pisze:Martuś u mnie też pada i roślinki zadowolone![]()
Ale masz śliczne okazypięknie kwitną
DziękujęEwa Janina Sadowska pisze:Marto-znowu seria pięknych zdjęć. Dywanik szyszkowy piękny,ale czy Ci się aby las nie wysieje przy okazji?
Aska pisze:Azalia z dywanikiem - super! Kupuję pomysł.
Jesteście dziewczyny kochane - nawet nie wiecie jak mi takie słowa dodają skrzydełAGNESS pisze:Martuś następna porcja ślicznościdębik jest wspaniały- uwielbiam takie maleństwa
azalia ma prześliczny kolorek
i rewelacyjnie wygląda na tle tego szyszkowego dywanika
- świetny pomysł
Ewa - za poziomki to ja Cię ozłocęEwa Janina Sadowska pisze:Martuś-poziomki już są -pół na pół Rugia i Regina(powtarzają w jesieni owocowanie).
Moja wąskolistna na razie "się przyjmuje". Tak dość biednie siedzi w ziemi i czekam aż poczuje się lepiej. Będzie czerwona, pełnanigella pisze:Witaj, jak rośnie nowa piwonia wąskolistna? I jakiego koloru będzie miała kwiaty? Moja, jak się okazało zakwitnie na czerwono. Byłam u Czarodziejki i widziałam. Widziałam również przecudnej urody tulipany...
Konwalia o tak ciekawych listkach? Pięknie prezentuje się azalia.![]()
![]()
coma95 pisze:To moja córka z Książa zamiast chryzantem które kocham i na nie poluję kupiła mi szczodrzeńca
Aska pisze:Mariola - którego szczodrzeńca? Mam położony, rewelacja na skalniak!
Mariola, a jakiego Ci kupiła? Takiego?coma95 pisze:Miotlastego.....
Niby ładny ale to jednak miotła.
Wolałabym chryzantemy ale córka kupiła szczodrzeńca "bo wszyscy kupowali"
Będę do Ciebie zaglądać i czekać na fotki - ciekawam bardzo.Aska pisze:Mój niedługo powinien zacząć kwitnąć, wkleję fotę, jak to nastąpi. Dla mnie piękny, a przecież mam go dopiero od wiosny zeszłego roku - z dwu badylków! Teraz już zapowiada się złota fala...
Hania - zrobiłam mały kolaż z datami - widać rozkwitanie mozolnie mu idzie! 3 tygodnie jak nic. Ale może to tylko u mnie?hanka55 pisze:Martuś, gratuluję zostania " diamentową mamą" ! :P
Jesteś pierwszą, u której ten piękniś pokazał pręcika
Raju, jak on tak długo dojrzewa, to u mnie obnaży się dopiero w maju?![]()
P.S.
Pięknie Ci wyszło podglądanie środeczków tulipanowych. :P